Marie Claires must-haves

Van heerlijke skincare producten tot prachtige kledingstukken.

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent één ding: loondag (en deze maand voor gelukkigen ook vakantiegeld). Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

Skincare van Paula’s Choice

Paula’s Choice heeft weer een aantal toffe producten in haar assortiment opgenomen. Begin mei introduceerde het skincare label de Pro-Collagen Multi-Peptide Booster. Een product dat de diepere huidlagen vernieuwt, versterkt en verstevigt met wel zes pro-collageen peptiden. Al binnen vijftien minuten kunnen fijne lijntjes hierdoor minder zichtbaar zijn. De booster is daarnaast verrijkt met hyaluronzuur en krachtige aminozuren.

Pro-Collagen Multi-Peptide Booster | Verkrijgbaar voor €63.

Ook nieuw in het Paula’s Choice assortiment: de Advanced Sun Protection Dagcrème SPF 50. Deze SPF is voorzien van synthetische zonnefilter om de huid te beschermen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen en het hydrateert de huid zonder een vettig gevoel achter te laten.

Advanced Sun Protection Dagcrème SPF 50 | Verkrijgbaar voor €44.

Slippers van Ipanema

De zomercollectie van Ipanema telt tig mooie slippers, sandalen en slides. Ze zijn met een voorgevormd anatomisch voetbed allemaal supercomfortabel en met de verschillende modellen in verschillende kleuren is er voor ieder wat wils. Van magentakleurige slippers tot dierenprints en platformmodellen.

Ipanema zomercollectie | Slippers verkrijgbaar vanaf €18,99.

De zomercollectie van & Other Stories

& Other Stories heeft weer ontzettend veel leuks om komende zomer te dragen. De SS23 collectie bevat items in levendige kleuren en vrolijke patronen, en de stukken zijn comfortabel én elegant. Onze favoriet uit deze zomerlijn? Dat zijn toch wel de luchtige jurken met kleurrijke prints.

& Other Stories Voluminous Pleated Detail Maxi Dress | Verkrijgbaar voor €199.

Sneakers van Steve Madden

Als iemand de taal van het schoenen maken vloeiend spreekt, is het Steve Madden wel. Het label heeft prachtige biker boots, laarzen, Chelsea boots en sandalen in het assortiment, maar heeft ook sneakers om u tegen te zeggen. Comfortabele en stylish sneakers, om precies te zijn. Daarmee til je elke outfit naar een hoger niveau.

Steve Madden Sneakers | Verkrijgbaar vanaf €99.

Een kaartje van Anna Wijnands illustrations X Hallmark

Hoe vaak verstuur jij nog een kaartje? We moeten bekennen dat wij het niet zo vaak doen. Best jammer, want het is zó leuk om er eentje te ontvangen. Zeker als die zo mooi zijn als de nieuwe kaarten die Anna Wijnands voor Hallmark ontwierp. Voor deze speciale kaartencollectie putte de illustrator inspiratie uit Parijs.

Anna Wijnands X Hallmark kaarten | Verkrijgbaar vanaf €3,29 per stuk.

De Lip Blush: Creamy Lip & Cheek Stain van Huda Beauty

Gek op een twee-in-een-beautyproduct? Dan word je wellicht heel blij van het nieuwe Hudy Beauty product. Begin mei lanceerde het label de Lip Blush Creamy Lip & Cheek Stain, wat je kunt gebruiken om een mooie kleur op je lippen én je wangen te creëren. De Lip Blush Lip & Cheek Stain is verkrijgbaar in vier kleuren.

Lip Blush Lip & Cheek Stain | Verkrijgbaar voor € 25.

De hardloopschoenen Cloudsurfer van On

Kun je nog wel een paar nieuwe hardloopschoenen gebruiken? Dan zijn de Cloudsurfers van On wellicht wel wat voor jou. De schoenen zijn tot stand gekomen met vooruitstrevende technologie, waardoor je zeker bent van een gedempte landing en je het gevoel hebt dat je ‘op clouds’ aan het rennen bent. En de schoenen zien er ook nog eens heel mooi uit!

Cloudsurfers van On | Verkrijgbaar vanaf €169,95.

De repareerbare koptelefoon van Fairphone

De tijd waarin je aan het koord van je oordopjes moest friemelen voor geluid ligt inmiddels ver achter ons, maar wanneer je oordopjes of koptelefoon kapot zijn, is het vaak alsnog finito. Dat moest anders kunnen, zo moet Fairphone hebben gedacht. Het label introduceerde deze maand de Fairbuds XL. Deze nieuwe koptelefoon is repareerbaar en het is helemaal niet moeilijk om dit zelf te doen.

Fairbuds XL | Verkrijgbaar voor €249.

Daarnaast voldoet de Fairbuds XL ook aan alle andere eisen die je aan een dergelijk audioproduct stelt. Het heeft een uitstekende geluidskwaliteit, sterke bassen, warme midden tonen, heldere hoge tonen en uiteraard noise-cancellation. Ook leuk: de koptelefoon gaat na het opladen wel 30 uur mee en hij is met een IP54-certificering weerbestendig!

Openingsbeeld: & Other Stories 

Laatste nieuws