Zien: 4 verrassende kleurencombinaties die luxe uitstralen

Je hoeft echt niet altijd binnen de lijntjes te kleuren.

Oscars 2020

We kunnen wel stellen dat iedereen verschillende ideeën heeft over wat een outfit er 'goedkoop' of 'duur' uit laat zien. Eén ding waar we ons bewust van zijn, is dat de prijs van een item dat niet altijd bepaalt. Het kunnen ook de juiste kleurcombinaties zijn, die je look naar een hoger niveau tillen.

Chique kleurencombo's

Het toevoegen van designerstukken is echt geen garantie om chique voor de dag te komen. Vaak zijn het eenvoudige elementen die dit juist wél doen, en één daarvan is het combineren van de juiste kleuren. Het samenstellen van verschillende − soms onverwachte – tinten kan ervoor zorgen dat je look een instant upgrade krijgt. Van klassieke combinaties die voor altijd de tand des tijds zullen doorstaan ​​tot de chicste manieren om de trendkleuren van dit seizoen te integreren. We zetten vier van onze favorieten voor je op een rij.

Bruin + goud

View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Jarenlang werd bruin grotendeels als achterhaald beschouwd in modekringen, totdat het weer opdook in collecties van high-end ontwerpers. Bruin ziet er bijzonder luxueus uit wanneer het wordt gedragen met gouden accenten. Zendaya is al jaren fan.

Roest + khaki

View this post on Instagram

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

Aardetinten matchen vrijwel altijd en de combinatie van roest en khaki is daarop geen uitzondering. Zowel een donkere kleur roest als een ietwat lichtere die Miranda Kerr hierboven draagt doet het goed. Met khaki zal het in beide gevallen een winning team zijn.

Zwart + wit

Van alle kleurencombinaties die er zijn, is het moeilijk om er een te vinden die tijdlozer is dan zwart en wit. Dit seizoen werden de catwalks overspoeld met monochrome looks, maar geüpdatet met wit als de overheersende kleur in de zwart-witverhouding. Karlie Kloss doet het voor.

Oranje + stone

Oranje domineert sinds vorig jaar de mode-industrie en heeft sindsdien bewezen dat het met een tal van kleuren heerlijk samengaat. Of het echt luxe uitstraalt, is echter een tweede. Toch is er een kleur die dit in oranje naar boven haalt − en dat is stone. Of het nu om een elegante avondoutfit gaat of om een comfy look zoals Georgina Rodriguez draagt, deze combi blijft het steengoed doen.

Bron: Whowhatwear | Beeld: NL Beeld/ Brunopress