Gaat Meghan Markle haar lifestyle blog The Tig nieuw leven in blazen?

Ze zou hier alleen niet te lang meer mee kunnen wachten.

Invictus Games 2020

De periode waarin Meghan Markle haar lifestyle blog The Tig runde lijkt alweer een leven geleden. Ze trok de stekker eruit toen haar relatie met prins Harry serieuzer werd. Nu Meghan en Harry echter al langere tijd geen werkende royals meer zijn, zou de Hertogin of Sussex haar blog nieuw leven in kunnen blazen.

Een uitgebreid cv

Hoewel een Hollywood-bobo onlangs nog stelde dat Meghan ‘geen groot audiotalent – of wat voor talent dan ook’ was, kunnen we niet ontkennen dat de actrice een mooi CV voor zichzelf had opgebouwd voor zij prins Harry leerde kennen. Een vaste rol in Suits, een hoop activisme, én natuurlijk haar lifestyle blog, The Tig.

Een deel van deze activiteiten gaf ze op in de aanloop naar haar huwelijk en entree in de royal family. Maar goed: we zijn inmiddels een aantal jaren post-Megxit, en dus gaan er steeds vaker geruchten rond dat de hertogin haar acteercarrière, haar blog, (of beide), nieuw leven zou willen inblazen.

Succesnummer

Schrijver Emily Prescott van The Daily Mail is een van de personen die beweert dat Meghan weer verder wil met haar blog. “Ik kan onthullen dat de Hertogin van Sussex’ lifestyle blog The Tig dit najaar een comeback zal maken", deelde zij stellig. Hoewel we dit soort uitspraken van de Mail over het algemeen met een paar korrels zout nemen, is de uitleg wel redelijk plausibel. Het zit zo:

In november vorig jaar werd er al een trademark-claim voor de blog ingediend. Een lang en bureaucratisch proces, maar waar inmiddels een knoop is doorgehakt: de claim heeft een zogeheten Notice of Allowance opgeleverd. Met andere woorden: groen licht voor de hertogin – maar dan moet ze alleen nog wel aantonen dat de boel daadwerkelijk up and running is, schrijft de Mail.

En dit is hoe zij concluderen dat The Tig nog dit najaar zal terugkeren: aan dit proces zit namelijk een deadline van oktober. De optie bestaat natuurlijk dat de Sussexes simpelweg zullen betalen om het proces te rekken – maar goed. Ze kunnen een succesje goed gebruiken, en Meghans blog lijkt dan een logische plek om te beginnen!

Bron: Beau Monde, The Daily Mail | Beeld: NL Beeld