Ha: te lange broeken kun je makkelijk zelf inkorten met deze Wibra-hack

You're welcome.

We staan in Nederland dan wel bekend als het langste volk ter wereld, maar dat betekent helaas niet dat elke broek ons als gegoten zit. Heb jij onlangs een broek met te lange broekspijpen aangeschaft? Dan kun je die gelukkig makkelijk zelf inkorten.

Inkorten

Goed nieuws voor personen die altijd maar te lange broeken lijken te kopen. De Wibra heeft een superfijne oplossing, waardoor je nu voor maar 1 euro – believe it or not – zelf je broeken en andere kledingstukken kunt inkorten. Nóg handiger: je hebt geen naaimachine of naald en draad nodig! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een strijkijzer. That’s it! Nu ben je vast benieuwd wat deze ‘wondertool’ nou eigenlijk is, en dat snappen we maar al te goed.

Zo werkt het

De handige tool is een zogeheten ‘zoomband om te strijken’. Nu zul je wel denken: wat is dat nou weer? Goed nieuws! Gelukkig is daar TikTok om ons weer haarfijn uitleg te geven over deze tool:

@shelingcynthia Rennen naar Wibra voor deze fashion hack💪🏽🤩 outfit @terStal #fashion #fashionhack #fashiontiktok #zoomband #fashiondiy @Wibra Nederland ♬ original sound - ShelingCynthia

En hoewel het dus een superhandige tool is om je broeken in te korten, is dat niet het enige kledingstuk wat je ermee kan inkorten. Je kunt er letterlijk álles mee inkorten. Dus ja: ook jurken, rokken, t-shirts en ga zo maar door!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld