Hebben: bij Wibra scoor je nu het perfecte gilet voor de herfst

Het gilet valt bovendien ook binnenstebuiten te dragen, waardoor je er verschillende looks mee kunt creëren.

Vorige week schreven we nog dat het gilet nog lang niet op z'n retour is. Het item is chic, veelzijdig en tilt elke outfit naar een hoger niveau. Je hebt verschillende soorten: gladde gilets, maar ook fluffy gilets. En laat laatstgenoemde nu bij budgetketen Wibra te koop zijn!

Lammy en Teddy gilets

Als je op zoek bent naar goedkope en goede schoonmaakmiddelen en kantoorbenodigdheden ben je bij Wibra altijd aan het goede adres, maar wist je dat de kleding die er in de rekken hangt ook niet mis is? Zo kun je er tops, jurken, blouses en treggings kopen. En ook een prachtig gilet voor de herfst.

Momenteel kun je bij Wibra twee fijne gilets bemachtigen: eentje in een lammy kleur en eentje in een teddy kleur. Beiden hebben ze gemeen dat ze heerlijk fluffy zijn. Het gilet kun je open dragen, voor een casual look, maar je kunt 'm met de bijgeleverde riem ook dichtknopen als je dat prettiger vindt zitten.

Een koopje

De lammy en teddy gilets zijn gemaakt van 100 procent polyester en je kunt ze bovendien ook binnenstebuiten dragen. De ene kant is ontzettend fluffy en met de andere kant kun je een meer suède-achtige look rocken. De gilets zijn verkrijgbaar in maten S, M en L voor €32,99 euro.

Bron: Wibra | Beeld: NL Beeld, Instagram Wibra