Zeeman verkoopt momenteel zomerjurken voor nog geen tientje

Perfect voor warmere dagen.

We weten inmiddels al een tijdje dat je bij Zeeman ook terecht kunt voor prachtige kleding en mooie accessoires. Dat bewees de budgetketen dit jaar nog met de lancering van de designzonnebrillen en het hemelsblauwe broekpak. En ook nu heeft de winkel weer wat leuks in de schappen hangen.

Een luchtige zomerjurk

Er komen weer wat koelere dagen aan, maar een ding weten we zeker: er komen deze zomer nog wel weer warmere (lees: hetere) dagen aan. Wanneer het kwik stijgt, hebben we weinig belangstelling voor outfits die bestaan uit meerdere lagen, donkere kleuren of zweterige stoffen. Dan mag het allemaal wel wat simpeler en luchtiger. En daarvoor heeft Zeeman momenteel de perfecte jurk in de winkel. Het leuke? Hij kost je nog geen tientje.

De zomerse jurk van Zeeman is gemaakt van 100 procent katoen. Hierdoor blijf je (relatief) koel in de zomer. De stof droogt snel en ademt goed, waardoor het perfect is voor de warmere dagen. Ook is deze voorzien van een OEKO-TEX keurmerk. Wellicht zegt je dit niet zoveel, maar dit kwaliteitskeurmerk gaat alleen naar kleding waarin geen schadelijke materialen verwerkt zitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeeman (@zeeman_nederlands)

Variatie

De jurk is verkrijgbaar in vier verschillende motieven: zwart met gele details, wit met bloemetjesprint, legergroen met zwarte details en een met horizontale beige en witte strepen, en in de maten 36 tot en met 48. En dat voor maar €8,99. Klinkt niet gek, toch?

Bron: Zeeman | Beeld: NLBeeld/BrunoPress, Instagram Zeeman 

Laatste nieuws