Cold brew-bruin: een prachtige haarkleur voor het komende seizoen

Een haarkleurtrend die vijf jaar geleden werd geïntroduceerd.

Een aantal haartrends raken nooit uit de mode: een subtiele blonde balayage en blonde highlights zijn twee van die trends, maar ook met de haarkleur cold brew-bruin zit je altijd goed.

Net als een cold brew

Vijf jaar geleden deed de cold brew-kleur zijn intrede en dit najaar gooit de haarkleur weer hoge ogen. Volgens L’Oréal dankt de haarkleur zijn naam aan de prachtige kleurmelanges die je doet denken aan een cold brew. Je weet wel, het moment waarop je ijs en melk aan je koffie toevoegt. Het leuke aan de trend is bovendien dat je ‘m – net zoals je koffie – kunt aanpassen naar je eigen smaak.

“Als je je koffie zwart drinkt, is je koude brouwsel waarschijnlijk donkerder, vermengd met roodachtige tinten van gesmolten ijs. Als je je koffie met veel melk en suiker neemt, zal je koude brouwsel zeker licht en zoet zijn”, aldus L’Oréal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Trustbeauty (@trustbeautycrew)

Een warme cold brew

Voor de perfecte cold brew-tint zetten professionals highlights en lowlights in verschillende kleuren. Colorist Nikki Ferrera is een groot fan van een warme cold brew, zo vertelt ze aan Allure. “Dit is perfect voor mensen die donker haar hebben en erachter willen komen of een rode kleur iets voor hen is, zónder al te veel toewijding. Ook is het voor vrouwen die warme tonen willen toevoegen aan hun medium bruine haar.”

Bron: Her, L’oréal Paris USA, Allure | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws