Babynieuws: Lisa Loeb en partner Daniel verwachten eerste kindje samen

Op Instagram delen zij en haar partner Daniel het heuglijke nieuws.

Heel leuk nieuws voor presentatrice Lisa Loeb en haar partner Daniel Paarlberg-Loeb: de twee verwachten hun eerste kindje samen.

Baby on board

“WIJ KRIJGEN EEN BABY 👶♥️”, zo delen Lisa en haar man Daniel (en hun kat Bowie) op Instagram. Daarbij laat de schrijfster weten dat ze inmiddels 15 weken zwanger is. Ook showt ze op Instagram haar beginnende babybuik.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa Loeb (@lisaloeb_)

Lisa en haar partner Daniel zijn alweer acht jaar samen, waarvan vijf getrouwd. Een aantal maanden geleden deelde Lisa hier nog een lief berichtje over. “We werden acht jaar geleden gekoppeld door een gemeenschappelijke vriendin die zei dat Daniel de grootvader van mijn ongeboren kleinkinderen was”, vertelde Lisa over de ontmoeting. “Het begon met flauwe grappen heen en weer appen over Prins Bernhard en onze gemeenschappelijke fascinatie voor slechtverlichte Chin. Ind. restaurants. Na een week gingen we op date en sindsdien is het aan. En vandaag zijn we 5 jaar getrouwd!”

En nu is er dus ook een baby op komst!

Meerdere projecten lopende

Project Baby is overigens niet het enige wat Lisa en Daniel om handen hebben. Zo zijn de ouders in spe ook bezig met een nieuwe podcast. Vandaag waren ze daar al druk mee in de weer. “We zijn beeldmateriaal aan het maken voor onze nieuwe podcast”, deelde Daniel in een story. “We gaan eind september live met onze eerste podcastaflevering, de Complottenpiramide.”

Lisa vult aan dat die podcast zal gaan over “de meest spraakmakende, absurde, zorgelijke en doodenge complottheorieën van deze tijd.”

Wij zijn excited, zowel voor de podcast als voor baby Loeb. Gefeliciteerd!

Bron: Instagram Lisa Loeb | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws