Dit parfum draagt Hailey Bieber het liefst

Er hangt helaas wel een prijskaartje aan vast.

Hoewel het (nog) niet mogelijk is om een geur via een foto waar te nemen, vermoeden we dat Hailey Bieber net zo ruikt als ze eruitziet: chic en fris. Wij waren daarom benieuwd welk parfum de celebrity het liefst draagt.

Fantastische smaak

Er uitzien als Hailey Bieber gaat lastig worden. We hebben nu niet allemaal dezelfde features als model of hetzelfde budget voor de kleding die ze shopt. Ruiken als Hailey is dan wel weer mogelijk. Tenminste, als je een paar honderd euro overhebt voor de geuren die ze graag draagt. Die parfums zijn namelijk niet goedkoop.

Fleur Narcotique

Het supermodel draagt een parfum van een niche, Frans parfumhuis – of course. Het draait allemaal om de geur Fleur Narcotique van Ex Nihilo, een bekend merk uit Parijs. En zoals de naam al zegt, ruikt de parfum bloemig.

De eau de parfum is sophisticated en verleidelijk en wordt door Skins beschreven als ‘een sensuele pioenroos verpakt in houtige geurnoten, bergamot, perzik en jasmijn’. Het heeft een overdosis aan essentiële ingrediënten voor een explosie van krachtige geuren. Oeh la la!

Prijskaartje

We kunnen natuurlijk niet verwachten dat madame Bieber met een goedkoop geurtje door de straten van LA paradeert. En daarom hangt er ook een behoorlijk prijskaartje aan het favoriete parfum van Hailey. Fleur Narcotique van Ex Nihilo is te koop vanaf 50 milliliter en kost €195. Voor 100 milliliter betaal je €280. Toch nog maar even sparen...

Bron: Grazia| Beeld: NL Beeld