Deze fluffy teddy-tas shop je nu bij Action – en het kost je maar €6

De perfecte shopper voor de herfst.

Met het aanbreken van oktober is de herfst gevoelsmatig nu toch écht begonnen. De wisseling van de seizoenen gaat voor velen ook gepaard met een wardrobe refresh. Wie momenteel nog op zoek is naar een nieuwe toevoeging in de vorm van een fluffy tas, zit bij Action goed. Daar kun je voor slechts 6 euro een fluffy teddy-shopper scoren.

De teddy-trend

Met het steeds koudere weer en de steeds donker wordende dagen, krijgen we weer behoefte aan fluffy items. Vele seizoenen op een rij scoorde de teddy-jas hoge ogen, maar het lijkt erop dat deze fluffy trend aan nog meer terrein wint. Zo zien we steeds meer teddy-achtige items voorbijkomen. Van teddy-gilets tot teddy-broeken, al is het ene item pluiziger dan de andere.

Vele winkels hebben inmiddels teddy-items in hun assortiment genomen. Met name teddy-coats zijn absolute seizoensfavorieten. Wil je echter wat subtieler een teddy-stuk in je garderobe opnemen? Dan zou je natuurlijk voor een teddy-tas kunnen kiezen.

De teddy shopper

Bij Action ben je nu aan het juiste adres als je nog een functionele en fashionable shopper zoekt. Onlangs voegde de budgetketen de teddy-shopper toe aan diens assortiment en de tas is ontzettend fluffy en met afmetingen van 53 x 10 x 39 cm ook nog eens lekker ruim.

De teddy-shopper is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In neutraal wit en bruin, maar je kunt ook een panterprint variant scoren.

De Teddy shopper heeft daarnaast ook nog wat handige eigenschappen. Zo is de tas gevoerd en je kunt 'm – in tegenstelling tot andere shoppers – met een rits dichtritsen. Ook is de shopper verkrijgbaar voor een zacht prijsje; hij kost slechts €5,95.

Bron: Action | Beeld: NL Beeld, Action