Motivation Monday: maak kans op een Summum shoppingvoucher t.w.v. €250

Summum viert dit jaar haar 25-jarig jubileum met een prachtige jubileumcollectie!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een shoppingvoucher van Summum weg!

25-jarig jubileum

Summum heeft wat te vieren! Het Nederlandse modelabel van Jorien en Jos Wijker bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt gevierd met de jubileumcollectie Celebrate in Style. “Met de collectie Celebrate in Style willen we vrouwen aanmoedigen om elk moment in hun leven te omarmen en te vieren. Mode is een manier om dat te uiten, en we hopen dat onze collecties daaraan bijdragen,” aldus Jorien.

Het merk heeft goed zittende pasvormen, uitzonderlijk oog voor detail en een hoog niveau van comfort al sinds het begin in 1998 hoog in het vaandel. Met de jubileumcollectie – die z’n naam Celebrate in Style eer aan doet – zetten de founders dit voort. De items zijn stuk voor stuk prachtig.

De collectie kent veel feestelijke glitters (van glitter blazers tot glitter jumpsuits) en monochrome sets (met name de roze blazer, met roze pantalon en roze top heeft onze aandacht getrokken). Ook omvat de collectie items met gouden details en in prachtige bordeauxrode kleuren. Voor ieder is er wel wat wils!

Winnen

Vind je de items van Summum prachtig en zou je enkele ervan graag terugzien in je garderobe? Dan hebben wij wat leuks voor je. Wij mogen namelijk een voucher t.w.v. €250 voor de Summum webshop weggeven. Om mee te doen hoef je alleen maar het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 29 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Summum zullen delen als je wint.

Laatste nieuws