Motivation Monday: maar kans op 1 van de 3 koffiepakketten van Wonder Beans t.w.v. €58

De koffie van Wonder Beans is niet alleen lekker, maar ook nog eens klimaatpositief. Zo neemt de koffie meer CO2 uit de lucht op dan het uitstoot.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie koffiepakketten van Wonder Beans weg!

De klimaatpositieve koffie van Wonder Beans

Een kopje koffiedrinken en tegelijkertijd ook nog iets goeds doen voor het klimaat? Het kan met de koffie van Wonder Beans. Het koffiemerk introduceerde begin deze maand namelijk iets tofs: klimaatpositieve koffie. Dit houdt in dat hun koffie meer CO2 uit de lucht neemt dan het uitstoot. Wonder Beans bereikt dit onder andere door hun koffieplantages (en hun theeplantages) te transformeren tot zogenoemde Wonder Farms. Hier maken ze gebruik van de landbouwmethode Carbon Farming. Voor de leek: dit betekent dat ze de reguliere plantages weer ombouwen tot natuur, waardoor er meer CO2 opgenomen kan worden – met deze landbouwmethode tot maar liefst acht keer zoveel.

Klinkt niet alleen goed, maar smaakt ook nog eens goed. De koffie is supervers; kort na het branden kunnen consumenten het al ontvangen om er een heerlijk bakkie van te zetten. De koffie ontvang je op je deurmat in een plasticvrije brievenbuszak en de koffiecups kun je daarna op de composthoop kwijt. Hetzelfde geldt overigens ook voor hun Wonder Leaves. De duurzame thee wordt bezorgd in doosjes die zijn gemaakt van plantageafval.

Ook leuk om te weten: Wonder Beans koopt hun koffie direct in bij de koffieboer. Zo kunnen de boeren er een eerlijke prijs voor ontvangen en verliezen ze geen geld aan processen waarbij ook een handelaar, exporteur en importeur komen te kijken.

Winnen

Zou jij de koffie en thee van Wonder Beans graag proeven? Dan hebben wij wat leuks voor je. Wij mogen namelijk 3x een pakket met de producten van Wonder Beans t.w.v. €58 weggeven. Hierin zitten twee verpakkingen koffie van 350 gram, 3 theesmaken, 4 lungokoppen en 2 theemokken. Om mee te doen hoef je alleen maar het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 5 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Wonder Beans zullen delen als je wint.

Laatste nieuws