Prachtig parelmoer: het nieuwste horloge van EBEL is een heuse eyecatcher

Wat een parel!

Horloges zijn niet alleen bij de tijd om functionele redenen, maar worden tegenwoordig ook gezien als dé items om je outfit net dat beetje extra te geven. Is een verfijnde klok voor jou nog het missende accessoire om je look dit najaar af te maken? Dan stellen we graag EBEL’s nieuwste model even aan je voor: de EBEL 1911 Beige.

EBEL 1911 Beige

EBEL is opgericht door het echtpaar Eugène Blum en Alice Lévy in Zwitserland in 1911. De naam van het merk is dan ook geïnspireerd op hun namen: Eugène Blum Et Alice Lévy. EBEL heeft altijd een passie gehad voor prachtige horloges die functioneel zijn. Anno 2023 staat het merk nog steeds bekend om hebberigmakende horloges en blijft het zich focussen op het creëren van luxe en eigentijdse uurwerken met oog voor detail.

En jawel, EBEL komt ons ook dit keer weer verblijden met een nieuw pareltje. EBEL’s nieuwste model in beige parelmoer wordt omgeschreven als vibrant, free-spirited and timeless en belooft iedere vrouw een intens onweerstaanbaar gevoel te geven. Het horloge is wederom tijdloos en elegant, maar krijgt een speelse touch door het prachtig glanzende middelpunt.

Zo heeft het horloge een champagne-beige parelmoer wijzerplaat met tien diamant indexen en is het kristalglas behandeld met een anti-reflecterende coating. Indrukwekkend!

Feestelijk exemplaar

De kast (de behuizing van het uurwerk van het horloge) is minstens zo imponerend als de wijzerplaat. Zo is de kast gemaakt van 18K geelgoud en roestvrij staal. Ook heeft het een bezel (de ring van het horloge) met daarin maar liefst 60 geslepen diamanten verwerkt.

De EBEL 1911 Beige is verkrijgbaar in twee kastformaten: 30 mm (Lady) en 34 mm (Grande), waarvan de tweekleurige roestvrijstalen armband strak en verfijnd is. Toch kun je er ook voor kiezen om de look van de Grande variant te veranderen met een milieuvriendelijke beige stoffen band. Deze is gemaakt van oceaangebonden plastic en kurk, wat aansluit bij de toewijding aan duurzaamheid van het merk. Wij zijn fan!

Bron en Beeld: EBEL

Laatste nieuws