Marie Claire x the Self-Made Summit: see you there?

Marie Claire is trotse mediapartner van de vijfde editie van the Self-Made Summit, die op 23 mei 2024 plaatsvindt in Amsterdam. Dé plek om te netwerken, like-minded ondernemers te ontmoeten én geïnspireerd te worden door topvrouwen uit het bedrijfsleven.

Honderden powervrouwen bij elkaar

The Self-Made Summit is hét event voor vrouwelijke professionals. Iedere editie komen honderden vrouwen samen die zich willen ontwikkelen in hun loopbaan, hun netwerk willen uitbreiden of willen groeien met hun bedrijf. De gevarieerde line-up van sprekers biedt voor ieder wat wils - van de founders van Anna + Nina tot tassen designer Elza Wandler, en van minister Liesje Schreinemacher tot seksuoloog Elise van Alderen. Het complete programma vind je binnenkort op de website van the Self-Made Summit, en daar kun je meteen je kaart scoren.

Zien we je daar?

Team Marie Claire is op 23 mei natuurlijk ook van de partij. Waar je ons kunt vinden? All over the place om content te schieten en mensen te interviewen voor onze social kanalen, maar óók bij onze eigen koffiebar. De ervaring leert dat veel vrouwen het spannend vinden om in hun eentje naar the Self-Made Summit te komen terwijl ze er niemand kennen. Dat snappen we. Om die drempel te verlagen, fungeert de Marie Claire x Dolce Gusto koffiebar als een warm welkom. Kom een bakkie doen, en wie weet raak je aan de praat met een medebezoeker die óók de ballen heeft om in haar eentje naar het event te komen. Elke ontmoeting kan leiden tot allerlei leuks, dus scoor je ticket en kom ons opzoeken de 23e. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Beeld: The Self-Made Summit, Kirsten Van Santen