Pretty Little Liars actrice Ashley Benson in verwachting van haar eerste kindje

Ze poseert trots met haar babybelly.

Te leuk! Pretty Little Liars Ashley Benson is gespot in een babywinkel waar ze trots poseert met haar baby bump. Hoewel ze het leuke nieuws officieel nog niet heeft bevestigd, is de actrice dus naar verluidt in verwachting van haar eerste kindje!

Gespot met babybelly

Was jij vroeger ook altijd groot fan van Pretty Little Liars? Dan weet je natúúrlijk ook welke iconische actrices in de serie te zien waren. Lucy Hale, Shay Mitchell, Troian Bellisario, Sasha Pieterse en Ashley Benson waren dé PLL-sterren. Die laatste is nu helemaal in de wolken – als we de geruchten en foto’s mogen geloven.

Rumour has it dat Ashley Benson namelijk in verwachting is van haar allereerste kindje samen met verloofde Brandon Davis. De geruchtenmolens gingen al overuren draaien nadat een bron bekend had gemaakt dat Ashley in oktober al vier maanden zwanger zou zijn. Maar waar het toen nog bij geruchten bleef, is de actrice volgens People recent gespot in een kledingwinkel om babykleding te shoppen met haar knappe verloofde. Hier poseert ze trots met haar babybelly. Toch zouden we nog even moeten wachten op de échte onthulling van de actrice zelf.

Wie is Ashley’s knappe verloofde?

Maar wie is Ashley haar knappe verloofd eigenlijk? Brandon en Ashley zijn sinds juli 2023 verloofd. Zo deelden ze beiden op Instagram dat Brandon op één knie is gegaan. Brandon deelde een foto van Ashley met een prachtige ring om, welke Ashley repostte en Brandon haar ‘beste vriend’ noemde. Ahw!

Waar we Ashley al jaren kennen, is Brandon nog een onbekende voor de buitenwereld. Maar wat blijkt? Hij schijnt de erfgenaam van een grote oliemagnaat te zijn. Zijn grootvader besloot echter om in 1980 de olie uit te gaan en verder te gaan in de entertainmentwereld. Dat Brandon is opgegroeid in de Hollywood-wereld, is dus wél een ding wat zeker is.

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws