Motivation Monday: maak kans op de dreamland limited edition platinum+ styler van ghd t.w.v. €309

Het perfecte kerstcadeau voor jouw lokken!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we de dreamland limited edition platinum+ styler van ghd weg!

De ghd dreamland collectie

Christmas came early this year. Sinds vorige maand is de ghd dreamland collectie verkrijgbaar en die bestaat uit superfijne haartools. Het biedt alles wat je nodig hebt om je haar in model te brengen om met full glam hair aan te schuiven aan het kerstdiner.

De ghd deamland collectie bestaat uit heel fijne tools: de helios haardroger (en professionele haardroger waarmee je jouw lokken een salonwaardige blow-dry kunt geven), de platinum+ styler (de ultieme multi-tasker voor het creëren van verschillende haarstijlen), de deluxe set (deze bevat de ghd platinum+ styler en de ghd helios), de gold styler (voor gladder, steiler en gezonder uitziend haar), de glide (een warme borstel waarmee je pluizig haar kunt voorkomen) en het bevat een compleet nieuwe tool: de duet style (een 2-in-1 heteluchtstyler waarmee je nat haar kunt stylen zonder je lokken te beschadigen).

De ghd dreamland collectie-tools zijn niet alleen heel fijn voor het haar, maar ze zijn ook een lust voor het oog. Zo zijn de items verkrijgbaar in een verleidelijk jadegroene kleur met roze metallic details. Voor een extra glamorous touch dit feestseizoen komen de stylingtools in een bijpassende fluwelen opbergetui in een feestelijk dusky pink.

De ghd dreamland limited edition platinum+ styler

We noemden net al dat de platinum+ styler deel uitmaakt van de dreamland limited edition collectie, maar deze must-have lichten we graag nog verder uit. De ghd platinum+ SMART styler is voorzien van ultra-zone technologie die reageert op jouw haar, de warmte effectiever regelt en jouw persoonlijke haarwensen voorspelt. Dit resulteert in minder haarbreuk, twee keer zoveel kleurbescherming en meer glans in vergelijking met traditionele stijltangen. Sounds good, right? 

Winnen

Lijkt de dreamland limited edition platinum+ stijltang van ghd je het einde? Leuk nieuws: wij mogen er eentje weggeven, ter waarde van €309. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen maar het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 26 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met ghd zullen delen als je wint.

Laatste nieuws