Marie Claires weekendtips

Er is weer genoeg leuks te beleven!

Het kerstweekend breekt bijna aan. De kans is groot dat je genoeg te doen hebt, maar mocht dat nu net niet het geval zijn en wil je wel graag wat doen? Marie Claire tipt. Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Bezoek Het Amsterdamse Winterparadijs

Ook dit jaar kun je het Amsterdamse Winterparadijs weer bezoeken. Tijdens het winterevenement in de RAI kun je genoeg winterpret beleven. Van schaatsen tot curling en een rondje in het reuzenrad, en er zijn fijne optredens om van te genieten. Uiteraard kun je er ook weer heerlijk eten en drinken (en er zijn ook genoeg opties voor vega(n) en mensen die glutenvrij eten.

Wanneer:

Tot en met 30 december 2023.

Waar:

RAI Amsterdam | Europaboulevard 22, Amsterdam.

Bezoek de Holiday Pop-Up Shop

Tijdens de Holiday Pop-Up Shop bij art'otel Amsterdam krijgen opkomende artiesten de kans om hun werk te exposeren naast grote namen zoals Kamp Seedorf en Laser 3.14. Je krijgt de kans om originele kunstwerken, zeefdrukken, trendy T-shirts, schetsen, sculpturen, foto's en tekeningen te ontdekken. Ook is er de kans om prachtige kunst te bemachtigen, en daar hoef je heus de hoofdprijs niet voor te betalen, verkoopprijzen beginnen al vanaf €5.

Wanneer:

Dagelijks geopend van 09:00 - 17:00, tot 24 december.

Waar:

art'otel Amsterdam | Prins Hendrikkade 33, Amsterdam

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door art'otel (@artotel)

Bezoek de nieuwste TAG Heuer boutique

Yes! Tag Heuer heeft de eerste boutique in Amsterdam geopend. In samenwerking met Schaap en Citroen opende TAG Heuer haar eerste boutique in Amsterdam, en dan ook nog eens aan de P.C. Hoofstraat! In de boutique kunnen horlogeliefhebbers hun hart ophalen: er zijn twee verdiepingen waar je prachtige uurwerken van het merk kunt vinden. Een bezoekje waard dus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door TAG Heuer (@tagheuer)

Kijktip: Genie

Wil je de feestdrukte een beetje ontsnappen, maar wel wat van de feestsfeer meekrijgen? Duik dan de bioscoop in en bekijk de film Genie. De film is van de makers van Love Actually en Notting Hill, en Melissa McCarthy en Paapa Essiedu spelen de hoofdrol in deze feel good kerstfilm, die gaat over een genie die een workaholic helpt om zijn familie terug te winnen voordat Kerstmis aanbreekt.

https://www.youtube.com/watch?v=w0qzMqouQIk&t=1s

Tafelen bij Bar Kantoor

In november transformeerde Bar Kantoor diens terras tot een heus winter wonderland, oftewel: fonkelende lichtjes, warme dekens, sfeervolle playlists en hoogtepunt de verwarmde iglo's. Hierin kun je genieten van een toffe shared dining ervaring. Sounds good! 

Openingsbeeld: NL Beeld