Kelly Clarkson wil voorlopig nog niet daten: 'Ik moet eerst nog wat aan mezelf werken'

Tijdens haar talkshow bespreekt de zangeres met de onlangs ook gescheiden actrice Shannen Doherty hoe zij de breuk heeft ervaren.

Zangeres Kelly Clarkson heeft voorlopig nog geen haast om zich weer te binden aan een romantische partner, net als actrice Shannen Doherty geniet ze van haar tijd alleen. Tijdens The Kelly Clarkson Show bespreken de twee hoe het is om na een lange tijd weer single door het leven te gaan.

Weer single

Afgelopen woensdag bespraken de zangeres en actrice openlijk met elkaar hoe ze hun leven vormgeven na hun scheiding. Na een huwelijk van zeven jaar vroeg Kelly in 2020 de scheiding aan van Brandon Blackstock. Hoewel dat inmiddels al even geleden is, gaf de zangeres aan Shannen toe – die onlangs gescheiden is van haar man Kurt Iswarienko – dat ze nog niet klaar is voor de liefde.

"Ik zit nog steeds in de fase waarin ik echt van mezelf geniet, dus ik ben er nog niet aan toe", deelde Kelly met Shannen. Ze vervolgde dat het moeilijk is om verder te gaan met dat deel van je leven, als je eerder nog met iemand was waarvan je dacht dat je voor altijd met die persoon samen zou zijn. Ze heeft daarom geen haast om weer te gaan daten. "Ik denk dat er veel is wat je over jezelf kunt leren in een relatie en over hoe jij in een relatie bent. Ik denk dat ik daar nog wat meer aan moet werken. Ik moet nog wat meer aan mezelf werken, en leren hoe ik voor mezelf kan zorgen in een relatie terwijl ik dat tegelijkertijd ook voor een ander doe."

Shannen geeft op haar beurt toe dat ze er ook veel moeite mee had dat haar huwelijk na elf jaar strandde. "Het was heel moeilijk voor me en het was hartverscheurend om hier doorheen te gaan", deelde ze. "Er waren veel schokkende onthullingen." Met haar uitspraak lijkt Shannen te doelen op de ontrouw van haar inmiddels ex-partner. Vlak voordat de actrice een hersenoperatie zou ondergaan als onderdeel van haar kankerbehandeling, ontdekte ze dat haar partner een affaire had.

https://www.youtube.com/watch?v=Wf0GTlGgXWU

Tijd voor jezelf

Hoewel het voor Shannen een moeilijke periode was, geeft ze aan dat ze net als Kelly geniet van haar tijd met zichzelf. De twee grappen hoe hun honden nu de lege plek in het bed vullen. Shannen geeft toe dat ze wel weer open zou staan voor de liefde, maar lacht dat haar hond 'voorrang heeft op het bed', waarop Kelly grappend hetzelfde toegeeft. "We stonden honden niet toe in het bed, want het bed was voor fun, je weet wel wat voor soort fun. Maar nu ik ben gescheiden, liggen mijn honden bij me in bed. Ik denk dat ze de volgende persoon zullen haten", lacht de zangeres.

Bron: The Kelly Clarkson Show | Beeld: NL Beeld