HEMA verkoopt momenteel de perfecte wide leg jeans

Uiteraard voor een HEMA-prijs.

PFW - Street Style - Day 9

Een zwarte blazer, een witte blouse en een trenchcoat mogen dan ultieme stukken zijn voor je capsulegarderobe, ook een blauwe jeans hoort hierin thuis. En hoewel er zoveel verschillende soorten spijkerbroeken zijn, is de wide leg jeans wat ons betreft een onmisbaar item. Bij HEMA scoor je nu een prachtige wijde spijkerbroek.

De veelzijdigheid van wide leg jeans

Sinds de skinny jeans als passe is bestempeld, passeerden verschillende spijkerbroektrends de revue. Hoewel de skinny jeans nooit echt volledig uit het straatbeeld zal verdwijnen, is de grootste trend van dit moment de wijde broek. En dat was even wennen. Van een strakke broek naar eentje die wijd is. Al doet het juiste model wonderen. Een wijde spijkerbroek met een normale of hoge taille is key. Het zorgt er niet alleen voor dat de broek lekker zit, maar ook dat een prachtig silhouette wordt gecreëerd.

Wat styling betreft kun je alle kanten op met de wijde spijkerbroek. Een succesformule is de wide leg jeans + trench coat + hakken. Maar de broek staat ook chic in een double denim-combinatie. Of wat dacht je van een wijde spijkerbroek gecombineerd met een witte blouse en zwarte loafers? Echt, je kunt er alle kanten mee op.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kellie B (@itsmekellieb)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Noor Elkhaldi (@noore)

Bij de HEMA

Bij alle high street merken en duurdere jeanslabels kun je tegenwoordig een wide leg jeans bemachtigen, maar ook bij de HEMA hebben ze nu een prachtig exemplaar in het assortiment. Bij het Nederlandse warenhuis kun je voor €40 een 5-pocket blauwe spijkerbroek met brede fit bemachtigen.

De broek heeft een normale taille en bevat geen destroyed elementen – hierdoor kun je 'm ook naar nettere gelegenheden dragen – en heeft een knopen rits. De broek is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 46, maar de jeans gaan als warme broodjes over de toonbank. Momenteel is de online voorraad behoorlijk geslonken, maar vrijwel alle maten zijn nog wel in veel HEMA-filialen verkrijgbaar.

Beeld: NL Beeld, HEMA