Dit is hoe je een denim on denim outfit draagt 

Zo style je een all-denim look.

Denim items maken deel uit van menig garderobe. Van jeans tot jassen en van overhemden tot salopettes. Deze stukken combineren is zeker geen nieuwe trend, maar wel eentje waar niet iedereen zich zomaar aan waagt. Toch verwachten we dat de moeiteloze en chique double denim look dit voorjaar hoge ogen gaat gooien. Dit is hoe je 'm stylet.

Oversized 

Met name een denim top hoeft zeker niet als gegoten te zitten. Maak je denim look wat minder stijf door oversized items te dragen. The bigger, the better!

Monochroom met andere kleuren dan blauw

We denken bij denim looks al snel aan blauwe jeans met een blauwe jean top. Het jeansjasje uit de Rethink together-lijn van Marc Cain bewijst echter dat ook witte items een must zijn voor denim lovers. Influencer Roos van Dorsten showt hoe goed die samengaat met white jeans. Wij zijn fan!

Alle items uit de nieuwe lijn Rethink together van Marc Cain zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn gecreëerd met een innovatief productieproces. Onze favoriet uit deze duurzame lijn is toch wel dit witte denimjasje.

Met opvallende boots

Draag je denimlook met een paar laarzen en don't shy away from een opvallend paar, want echt, die mogen gezien worden als je gaat voor de Canadian Tuxedo. Het voorziet de vaak eentonige tinten van denim van wat joie de vivre.

Speel met kleur

Je hoeft zeker niet voor een monochroom outfit te gaan wanneer je verscheidene spijkerstof items met elkaar combineert. Juist door te spelen met verscheidene tinten, voorzie jij je look van een speelse uitstraling.

Accessoire

Last but not least: maak gebruik van accessoire als je gaat voor de all-denim look. Kies neutrale kleuren en niet te opvallende items om te voorkomen dat je de aandacht wegtrekt van je denim look. After all, er zit waarschijnlijk enige tijd in het vinden van de juiste denim stukken die samengaan.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram, Marc Cain

Laatste nieuws