Jennifer Garner zweert bij dit haarserum

Als het goed genoeg is voor Jens lokken, dan is het zeker goed genoeg voor ons haar.

Een haarserum heeft hetzelfde effect als een CHANEL-tas op je outfit – het geeft je lokken dat extra vleugje verfijning en glans. Nu zijn er in drogisterijen en parfumeries tig haarserums verkrijgbaar die het allemaal beloven, maar we kijken ook graag bij de sterren af wat zij precies voor hun lokken gebruiken.

Herstellend effect op beschadigd haar

Er zijn verscheidene celebs wiens haar altijd door een ringetje te halen valt. De coupe van actrice Jennifer Garner valt ongetwijfeld in de categorie flawless. Ze lijkt nooit een bad hair day te hebben. En we hebben geluk, want de actrice maakt geen geheim van het haarserum dat ze gebruikt. Sterker nog, ze raadt ‘m aan iedereen aan.

Onlangs deelde Jennifer op Instagram dat ze weg is van het Vitue Labs Damage Reverse Serum. In de video die ze erover deelde, danste ze van enthousiasme (sounds like Jen) samen met haar hair stylist Adir Abergel. “Dit geeft je gewoon volledig nieuw haar”, stelde ze over de kracht van het serum. “We hebben allemaal te maken met beschadigd haar. Ons haar raakt beschadigd door föhns, krultangen, verf, chloor, zout water, vervuiling, UV-stralen… eigenlijk gewoon door het leven zelf. Virtue Lab is het enige haarverzorgingsmerk dat gebruik maakt van een fantastisch gepatenteerd bio-identiek proteïne.”

De werking

Jennifer is fan (en haar enthousiasme is aanstekelijk), maar waarom werkt dit serum zo goed? Haarstylist Adir legt het gelukkig uit. “Het bevat een keratine genaamd Alpha Keratin 60ku”, begint hij. “Dit gepatenteerd ingrediënt is heel speciaal, want de lichaam ziet het als eigen. Wanneer je het dus aanbrengt op je haar, voeren de cellen het direct naar de plekken waar je haar het het meest nodig heeft.”

Aanbrengen is gelukkig erg simpel. Jennifer licht toe dat ze het aanbrengt na het wassen. Je hebt volgens de actrice slechts een klein beetje nodig. “Mijn haren zijn hierdoor zo glanzend en makkelijk te stylen.”

Het Virtue Damage Reverse Serum helaas niet goedkoop. Zo kost het serum wel 50 euro, maar goed, je kunt er dus wel een tijdje mee vooruit!

Bron: US Weekly | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws