Tijdens Late Night Shopping scoor je superbetaalbare designeritems

Mark your calendar, want tijdens de Late Night Shopping scoor je designeritems met kortingen tot wel 70 procent op de outletprijzen.

Of je nu nog op zoek bent naar een prachtig (en betaalbaar) cadeau voor moederdag, of jezelf eens wilt verwennen. Bij Late Night Shopping in Designer Outlet Roermond zit je goed. Tijdens deze speciale koopavonden scoor je betaalbare designeritems met extra korting.

Late Night Shopping in Roermond

Van 26 tot en met 28 april is Designer Outlet Roermond the place to be. Tijdens de Late Night Shopping kun je hier namelijk designeritems bemachtigen met kortingen tot wel 70 procent bóvenop de outletprijzen. En je kunt je tijdens de Late Night Shopping goed vermaken. Zo vind je maar liefst 180 designerwinkels in de outlet met meer dan 200 designermerken, zoals Burberry, Gucci, Prada, Versace, WRSTBHVR en Swarovski. En als het shoppen hongerig maakt, kun je bij een van de vele horeca-gelegenheden terecht voor een snack, een drankje of zelfs voor een uitgebreidere maaltijd. Zo zitten onder andere Starbucks, Dunkin' Donuts en Wagama gevestigd in de outlet.

Ook goed om te weten, de outlet is tijdens de speciale Late Night Shopping avonden (zoals de naam eigenlijk al verklapt) extra lang open! Je kunt op 26, 27 en 28 april winkelen van 09:00 tot 22:00.

Onze favorieten

Wie vindt het nu niet heerlijk om koopjes te scoren? Zeker wanneer het gaat om designeritems. Aangezien Designer Outlet Roermond nogal groot is en het enorm veel merken verkoopt, zochten wij vast de prachtigste pareltjes voor je.

Tommy Hilfiger

Denken we aan capsulegarderobe? Dan denken we meteen aan een trenchcoat – die hoort er gewoon in thuis. Die van Tommy Hilfiger is perfect.

Late Night Shopping-prijs: €119 (Retailprijs: €379,90 | Outletprijs: €265,90)

Furla

Met een designertas til je je outfit onmiddellijk naar een hoger niveau. Zeker met deze prachtige en tijdloze tas van Furla.

Late Night Shopping-prijs: €129 (Retailprijs: €337 | Outletprijs: €219)

Isabel Marant

Double denim is helemaal on trend. Combineer je spijkerbroek met dit prachtige denim vest van Isabel Marant.

Late Night Shopping-prijs: €165 (Retailprijs: €550 | Outletprijs: €330)

Dr. Martens

Combat boots zijn al meerdere jaren op een rij een dikke hit. Inmiddels dragen we ze niet alleen in de winter, maar ook in de zomer (zeker leuk tijdens festivals). Met een paar Dr. Martens zit je altijd goed.

Late Night Shopping-prijs: €83,60 (Retailprijs: €209 | Outletprijs: €104,50)

Sandro

Zit je voor de zomervakantie nog verlegen om een mooi item? Wij tippen dit vrolijke jurkje van Sandro!

Late Night Shopping-prijs: €112,50 (Retailprijs: €375 | Outletprijs: €252)

UGG

Staat een paar UGG's nog hoog op je verlanglijstje? Wij vonden het perfecte paar pantoffels.

Late Night Shoppingprijs: €48 (Retailprijs: €119,95 | Outletprijs: €80)

Fabienne Chapot

Momenteel is het nog niet bepaald lenteweer, maar je kunt het lentegevoel wel vast in huis halen met deze fantastische blouse van Fabienne Chapot.

Late Night Shopping-prijs: €35 (Retailprijs: €119,99 | Outletprijs: €83,99)

Swarovski

Kun je nog wel een paar prachtige oorbellen gebruiken? Wij tippen graag deze vrolijke bloemoorbellen van Swarovski.

Late Night Shopping-prijs: €108,80 (Retailprijs: €195 | Outletprijs: €136)

Pinko

Speaking of hand bags, als jouw voorkeur uitgaat naar kleurrijke designerparels, dan zit je met deze Pinko-tas helemaal goed!

Late Night Shopping: €31 (Retailprijs: €160 | Outletprijs: €105)

New Balance

Ook al heb je al meerdere sneakers in je schoengarderobe, een paar New Balance misstaat nooit – en ze lopen misschien nog wel het lekkerst van allemaal.

Late Night Shopping-prijs: €58 (Retailprijs: €120 | Outletprijs: €84)

Karl Lagerfeld

Gek op all things Karl Lagerfeld? Dan mag deze tijdloze handtas niet in jouw garderobe ontbreken.

Late Night Shopping-prijs: €99 (Retailprijs: €349 | Outletprijs: €229)

Pandora

Sieraden van Pandora zijn hartstikke tijdloos en leuk om als cadeautje te geven. Zéker als de items te scoren zijn voor een klein prijsje.

Late Night Shopping-prijs: €15 (Retailprijs: €69 | Outletprijs: €49) 

Le Creuset

Als jij graag in de keuken staat, dan is de kans groot dat er nog een Le Creuset pan op je verlanglijstje staat. Grijp je kans, en scoor nu zo'n begeerlijke pan met een hoge korting.

Late Night Shopping: €151,70 (Retailprijs: €289 | Outletprijs: €202,30)

Babor

Ook voor toevoegingen aan je huidverzorgingsroutine kun je in Roermond terecht deze dagen. Je shopt er namelijk de cleanformance van Babor met flinke korting.

Late Night Shopping-prijs: €29 (Retailprijs: €52,90 | Outletprijs: €41,90)

Het outlet centre ligt op wandelafstand van het stadscentrum van Roermond, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad. Een leuke bestemming voor een dagje weg dus! Tot slot nog even alle details over de Late Night Shopping op een rij:

Waar: 

Designer Outlet Roermond | Stadsweide 2, 6041 TD Roermond.

Wanneer: 

26 to en met 28 april.

Designer Outlet Roermond is elke dag geopend. Tijdens de Late Night Shopping is de outlet geopend van 09:00 - 22:00 op 26, 27 en 28 april. En kun je 26, 27 en 28 april niet? No worries, het hele jaar door kun je in Roermond designeritems bemachtigen met 70 procent korting op de retailprijs.

Bron en beeld: Designer Outlet Roermond