Marie Claire’s weekendtips

Dit wil je aankomend weekend doen.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Last Christmas 

Kate – Emilia ‘mother of dragons’ Clarke – wordt achtervolgd door pech. Ze werkt als elfje in een kerstwinkel waar ze Tom ontmoet. Haar leven krijgt door hem een positieve wending, maar waarom verdwijnt hij elke keer? De nieuwe feel good kerstklassieker. Mét een nieuw nummer van George Michael

Wanneer:
Vanaf donderdag 7 november. 

Waar:
Bioscopen in heel Nederland. 

Sample Sales 

Fabienne Chapot 
Het is dit weekend weer tijd voor de sample sale van Fabienne Chapot. Wat je kunt verwachten? Tassen, jurken, loafers en nog veel meer. Enne, de kortingen lopen op tot 70%. 

Wanneer:
Vrijdag 8 november | 10:00 -19:00
Zaterdag 9 november |10:00 – 18:00
Zondag 10 november  |11:00 – 16:00

Waar:
Ruysdaelstraat 58
1071 XE Amsterdam


Sample sale 
Ook is er aankomende zaterdag nog een andere sample sale. Met merken als Aaiko, AI&KO girls, American Vintage, Bianco, Freebird en Simple. Ook hier lopen de kortingen op tot 70% en de vooraard wordt de hele dag aangevuld! 

Wanneer:
Zaterdag 9 november |10:00 – 15:00

Waar: 
Toetsenbordweg 22
1033 MZ
Amsterdam Noord

Tapperij de Eeuwige Jeugd 

Nog op zoek naar een leuke nieuwe Amsterdamse hotspot? Dan moet je naar Tapperij de Eeuwige Jeugd. Dit café is net geopend! Nou ja café… het is eigenlijk een brouwerij, tapperij, cocktailbar, spelletjes café, karaokebar en proeflokaal in één. Voor ieder wat wils dus! 

Waar: 
Linnaeusstraat 37A
Amsterdam

Bron: Marie Claire NL, Grazia | Beeld: Jason Lloyd-Evans, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook