Trend alert: tenniscore is helemaal hot deze zomer

Met een look waarmee je zo de tennisbaan op kunt, ben je helemaal on trend.

tenniscore

Deze zomer draait alles om tenniscore. Komend seizoen neemt de trend echt heel het modebeeld over. En zoals met modetrends wel vaker gebeurt, heeft de trend zich nu ook een weg gebaand naar de wereld van beauty, en ook daar neemt die alle tribunes over.

Celebrities in tenniscore

Modellen zoals Kendall Jenner en Hailey Bieber rocken de trend zonder moeite. Smetteloos witte kleding met een fijne fit is waar de trend om draait. Met accessoires zoals hoofdbandjes maak je de outfit helemaal af. Voor een sporty look zijn zwierige rokjes te combineren met petten, of voeg juist een lieflijk detail toe zoals een strik in je haar.

Minimale make-up

Hét bewijs dat de trend de zomer zal domineren, is de stralende look van Zendaya tijdens de perstour voor de film Challengers. Toepasselijk genoeg is de film een romantisch drama dat zich afspeelt in de tenniswereld. Voor de perstour hult de actrice zich in op en top tenniscore outfit met bijpassende make-up looks. Want inderdaad, de trend heeft ook de make-up van nu veranderd. Met een glossy huid, minimale mascara en wenkbrauw looks samen met roze blush lijkt het alsof je zelf net van de tennisbaan afkomt.

En die natuurlijke look is een fijne trend om te zien. Het is heerlijk om met minimale make-up op pad te gaan op warme zomerdagen, én daarmee ook nog eens helemaal on trend te zijn.

Uitpakken met accessoires

Dus, channel je innerlijke Serena Williams en ga deze zomer voor haar dat klaar is voor de tennisbaan met de trend van witte hoofdbandjes, scrunchies en strikken. Vergeet ook zeker je sporty make-up look niet. En dat kan ook heel goed als je niet van plan bent om de tennisbaan op te stappen en een balletje te slaan.

Featured
  • NL Beeld