Marie Claires weekendtips

Ga er lekker op uit dit extra lange Pinksterweekend!

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op: Beau Monde
Marie Claires weekendtips

Het lekker lange Pinksterweekend staat voor de deur! Met een extra dagje vrij is er genoeg om je te vermaken. Of je nu op pad gaat en van het lenteweer gaat genieten of wilt relaxen op de bank, er is voor iedereen wat wils. Wij zetten de beste tips op een rijtje.

Ga naar de feestelijke opening van de allereerste JOSH V brandstore

Fans van het merk hebben er even op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover: de allereerste JOSH V brandstore opent dit weekend haar deuren. En wat deuren! De winkel is een ware oase van rust door de prachtige zachte tinten die het interieur heeft. Het ademt luxe, heeft prachtige ronde vormen en past perfect bij het imago van JOSH V. Female empowerment is natuurlijk waar het merk van Josh Veldhuizen voor staat, en dat hebben zeker weten doorvertalen naar de brandstore. “We wilden een plek creëren waar onze klanten graag komen, zich welkom en speciaal voelen en in alle rust kunnen winkelen. Er een echte ervaring van maken.”, aldus Josh.

Op zaterdag 18 mei vindt de feestelijke opening van de JOSH V brandstore plaats op de Nieuweweg te Laren. Bewonder de prachtige nieuwe winkel, neem een duikje in de unieke wereld van JOSH V én shop je favoriete items van de huidige collectie.

Kom tot rust bij The Beauty House by Pulitzer Amsterdam

The Beauty House by Pulitzer Amsterdam heeft onlangs haar deuren geopend! Deze oase van rust en schoonheid in De Negen Straatjes is een absolute must visit. Hier geniet je van een op maat gemaakte behandeling met een persoonlijke touch, die je innerlijke én uiterlijke schoonheid naar buiten brengen.

Verdeeld over drie etages, kun je hier een veelzijdigheid aan behandelingen ondergaan. Boven vind je de hair area waar je kunt genieten van een weelderig verzorgingsmoment. In het hart van The Beauty House bevindt zich de nail area, waar je je heerlijk in de watten kunt laten leggen met een mani-pedi momentje. Beneden is er ruimte voor facial treatments en massages – een oase van rust, waar behandelingen als de Reparative Face Treatment en Advanced Bodywork als signature treatments worden gegeven. The Beauty House biedt als eerste locatie in Nederland gezichtsbehandelingen met het populaire 111SKIN voor een natuurlijke glow.

Via deze link kun je jouw eigen selfcare-moment inplannen.

Ga voor glam bij Pink Beach

Zon, goede cocktails, een beach bar, en een héle hoop roze, dat is de heerlijke Pink Beach-ervaring. Dit initiatief van het inmiddels alom bekende WONDR Amsterdam heeft heel veel leuks te bieden op slechts één metrohalte van Amsterdam Centraal Station vandaan. Voor de 4e zomer op rij is het dit jaar mogelijk om bij Pink Beach te genieten van bites & drinks, in een retro-California vibe, uiteraard geheel in pink.

Dit seizoen is Pink Beach nog eens extra leuk om te bezoeken, want Spaanse interieurontwerper Patricia Bustos – die ook wel bekend staat als The Queen of Pink – bedacht voor zomer ’24 een aantal te gekke nieuwe fotomomenten die op geen enkele tijdlijn zullen misstaan! Als cherry on top zorgt het WONDR-team deze zomer voor een levendig zaterdagavondprogramma. Verwacht feestjes, singles night en andere toffe initiatieven. Hier reserveer je je plekje.

Leef je foodie dromen op Lepeltje Lepeltje

Dit Pinksterweekend tovert het foodfestival Lepeltje Lepeltje de bekende NDSM-werf in Amsterdam weer om tot bourgondisch borreloord. Een weekend lang proeven en proosten, omringd door creativiteit, feest, live- en elektronische muziek, marktkramen vol bijzondere waren en volop vermaak voor zowel jong als oud – dat is Lepeltje Lepeltje.

Van 17 tot en met 20 mei kun je hier je foodie hart ophalen. Borrel als een echte bourgondiër, geniet van de eindeloze verscheidenheid aan keukens, en gooi tussendoor de heupen los op de deuntjes van live bands en verschillende DJ's. Extra fijn: de toegang is hartstikke gratis. Hier vind je alle info over het festival op één plek. Enjoy!

Duik in het nieuwste boek van Gary Beth

Ze maakte al furore met haar debuutroman Oud en Nieuw, en nu komt schrijfster Gary Beth met haar volgende boek: Ik Weet Wie Je Bent. Dit spannende verhaal rond verschillende generaties powervrouwen neemt je mee van het Parijs van de roaring twenties naar het Volendam van toen en het Noordwijk van nu.

"Wanneer iets niet wordt verwerkt, wordt het doorgegeven aan de volgende generatie", legt de schrijfster uit over het boek. Historie en heden lopen door elkaar, en zorgen voor een lach, een traan, en hier en daar stiekeme rode oortjes. Ik Weet Wie Je Bent is gisteren verschenen bij uitgeverij Afonte. Hier vind je meer informatie en kun je meteen zelf een exemplaar aanschaffen.

Kijktips

Uitgelezen, of meer zin om met een bak popcorn een fijne film of spannende serie te bingen? Snappen we! Ook op de streaming-diensten is weer volop leuks te zien dit weekend.

In case you missed it: vandaag is de eerste helft van het derde Bridgerton-seizoen verschenen, en dat belooft natuurlijk weer heel veel goeds.

Op Videoland is vandaag bovendien het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis van start gegaan. In het zonnige Thailand gaan acht BN'ers met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan. Wie zal er van Mark Baanders, Sophie Bouquet, Kaj Gorgels, Gallyon van Vessem, Susan Visser, Danny de Munk, Fresia Cousiño Arias, April Darby en Leafs met de winst vandoor gaan?

Geniet van je weekend!

Lifestyle
  • NL Beeld