Giftguide: de leukste cadeaus om je vader mee te verrassen op Vaderdag

Ook als hij zegt dat hij niets nodig heeft, is een cadeautje altijd leuk om te krijgen. 

Giftguide: de leukste cadeaus om je vader mee te verrassen op Vaderdag

Je vader vindt het waarschijnlijk het allerleukst om samen tijd te spenderen, maar op Vaderdag is het toch wel leuk om jouw (schoon)vader of iemand die een vaderrol in jouw leven speelt te verrassen met een cadeau. Heb je geen idee wat je kunt geven? Wij delen inspiratie.

One4all Cadeaukaart

Voor sommige vaders is het best lastig om een cadeau te scoren. Wil jij je vader in het zonnetje zetten, maar heeft hij naar eigen zeggen 'alles al'? Schenk hem dan een veelzijdige One4all Cadeaukaart. Hiermee kan hij zelf kiezen wat hij graag wil hebben en wanneer hij dat wil hebben. De cadeaukaart kan besteed worden in meer dan 6.000 winkels en webshops. Van gadgets en gereedschap tot kleding en uitjes. Te besteden bij meer dan 100 topmerken zoals MediaMarkt, Playstation, Gamma, Bever, Coronel Fun en Decathlon. Met One4all geef je niet alleen een cadeau, maar ook de vrijheid om iets bijzonders te beleven.

De One4all Cadeaukaart is te koop op de website van One4all en is te bemachtigen voor een bedrag van minimaal €5 en maximaal €150.

Denon PerL oordopjes

Is je vader een groot muziekliefhebber? Dan zijn de Denon PerL oordopjes een must voor hem. De oordopjes – nu ook in wit verkrijgbaar: de White PerL – bieden een fantastische luisterervaring. De PerL is in staat om zich aan te passen op jouw gehoorprofiel op basis van hoe jouw oor reageert op muziek. Hierdoor kun je ook geluid uit muziek, films of podcast oppikken wat je niet zou horen bij reguliere oordopjes.

Daarnaast voldoet de Denon PerL aan alles wat je van oordopjes verwacht. De oordopjes zijn draadloos, ze bevatten een scala aan geluidsinstellingen (zoals onder andere de geliefde ruisonderdrukking-modus) en hebben een accuduur tot zes uur per 1 oplaadbeurt.

Denon PerL is verkrijgbaar vanaf €199.

BBQ Plancha van Grill Guru

Staat je vader bij goed weer graag achter de BBQ? Dan is de BBQ Plancha van Grill Guru iets voor hem. Met deze barbecue kun je houtgestookt plancha koken vanuit de achtertuin. De BBQ Plancha is voorzien van drie hittezones, waarmee het eten perfect gaart en warm blijft. Ook biedt het genoeg werkruimte om gerechten te bereiden. En, misschien nog wel het allerleukste aan deze BBQ, het is zo ontworpen om de chef nog meer te betrekken bij zijn gasten.

BBQ Plancha is verkrijgbaar voor €899.

Avène MEN Aftershave balsem

Met een praktisch cadeau is natuurlijk niets mis, zeker niet als die ook nog eens heel voedend is voor de huid, wat het geval is voor de Avène MEN Aftershave balsem. Deze luchtige balsem kalmeert de geïrriteerde huid en laat een huidherstellend laagje achter op de huid. Bovendien beperkt het ook nog eens het bacteriële risico als gevolg van kleine snijwondjes.

Avène MEN Aftershave balsem verkrijgbaar voor €24,50.

LOEWE Esencia Elixir

Niet alle mannen lopen warm voor een fijn parfum, maar als jouw vader wel enthousiast wordt van een heerlijke geur, dan tippen we graag die van LOEWE. Het Esencia Elixir is een uniek en robuust parfum. Het bevat een heerlijke blend aan geuren: houtachtige tonen met kruiden, rokerig leer, patchouli, vetiver en amber.

LOEWE Esencia Elixir 100 milliliter verkrijgbaar voor €145.

Ninja Blast Blender

Drinkt jouw vader graag sapjes on the go, of neemt hij graag een smoothie mee voor onderweg? Dan kun je hem vast blij maken met de Ninja Blast Blender. Het is een blender die handig is om te gebruiken in je keuken, maar je kunt 'm ook heel makkelijk meenemen. Deze fijne Ninja Blender is draadloos (je laadt 'm op via de USB-C oplaadfunctie) en hij gaat wel twee uur lang mee. Ook is-ie niet al te groot, waardoor je de blender makkelijk mee kunt nemen.

Ook leuk: door zijn duurzame, roestvrijstalen Blast Blade-technologie, is de Ninja Blast ook in staat om ijsblokjes te crushen voor heerlijk koele drankjes, zoals een iced latte.

Ninja Blast Blender verkrijgbaar voor €69,99.

Mondaine horloge

Een horloge is zo'n accessoire waar je veel mannen blij mee kunt maken, dus waarom zou jij je vader niet eentje schenken? De modellen van Mondaine hebben een tijdloos design (no pun intended) en een batterijduur die gerust twee jaar lang meegaat. Ook lopen de horloges van het Zwitserse merk met dezelfde punctualiteit als de Zwitserse spoorwegen: de horloges lopen 58 seconden snel om vervolgens 2 seconden stil te staan.

Mondaine horloges verkrijgbaar vanaf €219. Afgebeeld horloge verkrijgbaar voor €699.