doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Dit zijn de leukste last minute cadeautips voor Vaderdag

Aankomende zondag is het tijd om je vader extra in het zonnetje te zetten.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-615247a03d214 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-615247a03d214 img{#fig-615247a03d214 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-615247a03d214 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-615247a03d214 img{#fig-615247a03d214 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-615247a03d214 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-615247a03d214 img{#fig-615247a03d214 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-615247a03d214 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-615247a03d214 img{#fig-615247a03d214 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Dit zijn de leukste last minute cadeautips voor Vaderdag

Aankomende zondag is het tijd om je vader extra in het zonnetje te zetten, want 21 juni is het Vaderdag! Mocht je nou in de 'stress' schieten omdat je hier nog niet over hebt nagedacht of omdat je simpelweg niet weet wat je moet kopen. We've got you covered! Marie Claire selecteerde namelijk een paar toffe cadeaus voor je.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Gepersonaliseerde notebook

Hoe leuk is het om je eigen samengestelde notitieboekje te geven? Bij 1844 Notebooks is dat mogelijk. Ze zijn stoer, handig én duurzaam, zo kun je bijvoorbeeld ook voor een vegan cover kiezen. De boekjes worden in Nederland gemaakt en je ontvangt 'm in een mooie doos. Kies zelf het aantal pagina's, de kleur van de omslag, de bedrukking op de voorkant en de bedrukking van het papier.

Geschenkset

Acqua di Parma stelde voor Vaderdag een geschenkset samen in het kenmerkende Parma-geel. In het etui'tje zitten twee producten in miniformaat zodat de man die je verrast overal zijn Colonia in een iconisch art-decoflesje en een tube Colonia-douchegel kan gebruiken.

Bio-bos bloemen

Niet in de gelegenheid om langs je vader te gaan? Stuur dan een bosje bloemen! Bloomon komt nu met iets nieuws, want het bloemenmerk biedt vanaf vandaag een gemend boeket van 100% biologische bloemen aan, genaamd de bio-bos. De biologische bloemen komen van lokale kwekers en het boeket is kleurrijk gevuld, denk aan blauwe, gele en lichtroze tinten - met de pioenroos als grote favoriet. Wees er snel bij, want de bio-bos is verkrijgbaar in gelimiteerde oplage.

Een vleugje rum

De filosofie van beautymerk Malin+Goetz is dat reinigen én hydrateren voldoende is voor een perfecte basisverzorging. Enne, daar spelen producten zoals de hand + body wash en bodylotion goed op in. Verkrijgbaar in hun signatuur geur: dark rum. Wist je dat rum-extract vaak wordt gebruikt bij aromatherapie? Het schijnt de fysieke en mentale vermoeidheid tegen te gaan.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Sokken met een boodschap

Wist je dat 1 op de 5 mensen alzheimer of een andere vorm van dementie krijgt? Van de top 10 doodsoorzaken, is dementie de snelst groeiende. Helaas wordt er over deze ziekte weinig gesproken. Maar daar kun je verandering in brengen. Hoe? Door de Alzheimer Socks aan te schaffen! Zo laat je zien dat je het onderwerp graag bespreekbaar maakt. De ziekte is helaas nog niet te genezen, maar wél te behandelen. Bij aanschaf van deze sokken met een boodschap, gaat de volledige winst naar het alzheimer onderzoek dat in het Alzheimercentrum Amsterdam wordt verricht. Zo heb je niet alleen een mooi cadeau, je steunt ook nog eens het goede doel!

Verzorging

Ook beautymerk Chanel zet dit jaar alle vaders in het zonnetje. Zo selecteerden zij alvast een paar geuren én huidverzorgingsproducten voor je op een rij. Waaronder de Boy de Chanel lippenbalsem én foundation, maar ook de bekende Allure Homme Sport geur.

Online Jenever proeverij

Wel iets met alcohol, maar niet in boekvorm? Overweeg dan een online jeneverproeverij. Jeneverproducent Hooghoudt biedt via zijn website een Jenever Masterclass en een Kopstoot Masterclass aan voor jenever-kenners of mensen die juist de jenevers van nu willen (her)ontdekken.

Meld je (schoon)vader, partner, kennis of goede vriend aan en hij ontvangt proefpakket met vier verschillende miniaturen van de iconische distillaten thuis om te proeven via een online sessie met Laurens Speek, de smaakexpert van Hooghoudt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Heb jij zo’n vader die alles al heeft? Dan hebben wij hier bij Hooghoudt hét Vaderdagcadeau voor jou! En voor je vader dus. Geef hem dit jaar de online Jenever Masterclass van Hooghoudt cadeau en hij leert álles, maar dan ook echt alles over jenever! - Voor slechts 14,95 haal je bij een slijterij bij jou in de buurt een proefpakket in huis waarin 4 miniaturen zitten én een unieke code waarmee hij zich kan aanmelden voor de online Jenever Masterclass van Hooghoudt. - Geen slijterij in de buurt? Het pakket kun je ook aanschaffen via hooghoudt.nl/online-masterclass en wij zorgen ervoor dat je het voor Vaderdag in huis hebt. - #hooghoudt #vaderdag #vaderdagcadeau #vaderdagtip #jenever #genever #masterclass #proeverij #tasting #cadeau #cadeautip #hollandgin

Een bericht gedeeld door Hooghoudt (@hooghoudt1888) op

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');