Waarom je je oogcrème ook voor je lippen zou moeten gebruiken

Aha!
Waarom je je oogcrème ook voor je lippen zou moeten gebruiken

Waarom zou jij je lippenstift alleen gebruiken voor je lippen als je ‘m ook als blush kan gebruiken? En waarom je doorzichtige nagellak alleen op je nagels smeren als je er ook de ladders in je panty mee kunt bestrijden? Precies, als een product multifunctioneel is, kunnen we ‘m beter zo goed mogelijk benutten. En guess what, ook je oogcrème is zo’n product dat je ook nog ergens anders op kunt smeren.

Lees ook: Dít dagelijkse product kan de oorzaak zijn van van je droge lippen 

Functioneel 

Oogcrème is namelijk niet alleen functioneel om de rimpels rondom je ogen aan te pakken, maar ook de vouwtjes rondom je lippen kunnen er baat bij hebben. Deze huid zou namelijk even kwetsbaar zijn als de huid rondom de ogen. De rijke oogcrème hydrateert tot diep in de huid en zal meer volume geven. Daarnaast bevat het enkel veilige ingrediënten omdat je gevoelige ogen er natuurlijk ook tegen moeten kunnen. Let’s try!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f34cdf861b72', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });