Lingerie tips: dit moet je weten!

Handig.

Lingerie tips: dit moet je weten!

Je herkent het vast wel, de uitspraak dat de meeste vrouwen een verkeerde beha dragen. Dat is helemaal niet nodig. Met mooi en goed passend ondergoed aan ben je een stuk zelfverzekerder.

Tip 1: mix & match

Vergeet lingeriesetjes. Die gaan er blind vanuit dat vrouwen dezelfde maat onder en boven hebben. Maar wie heeft dat? Koop geen set, maar mix & match.

Lees ook: Deze kleuren moet je vermijden als je op de foto gaat

Tip 2: meten is weten

De verkoopster is je beste vriendin! Zij weet vaak precies hoe een beha moet zitten. En laat je borsten op meten, elk jaar eigenlijk. Want ook deze veranderen ieder jaar. Plus als je eenmaal je maat weet, kan je natuurlijk makkelijker online bestellen. Let wel: maatvoering per merk kan verschillen.

Tip 3: juiste maat

Hang voorover met je bovenlichaam en schud met je borsten. Blijven ze zitten? Is er niet te veel ruimte over? Ja? Dan is de maat goed.

Tip 4: hooked

Heb je een nieuwe beha? Altijd het eerste haakje gebruiken (die helemaal aan het eind). De rand rekt namelijk uit en zo kan je deze na een paar weken opschuiven en zit de beha nog als gegoten.

Tip 5: waszakjes

Een speciaal waszakje is een must, zo voorkom je dat de beugel kapot gaat en dat andere kleding beschadigt door je beugel.

Fashion
  • Beau Monde
  • Elia Fernandes