Waarom je het mode issue van Marie Claire wil hebben

Acht redenen om naar de winkel te rennen.

Waarom je het mode issue van Marie Claire wil hebben

Er ligt weer een gloednieuwe Marie Claire in de schappen en wij geven je graag wat redenen waarom je dit pareltje in huis wil halen. Enne, wist je dat je 'm HIER ook los kunt bestellen? Of maak gebruik van onze Valentijnsactie, dit betekent vier maanden lang de Marie Claire op je deurmat voor slechts €15. Deze actie kun je HIER bestellen.

8 Redenen

1. Wat eten we?
Dat is misschien wel wel de belangrijkste vraag van de dag. Gregg Segal fotografeerde van India tot Italië en van Senegal tot Brazilië meisjes met hun dagelijkse kost – en vroeg ondertussen naar hun dromen.

2. Voorwaarts Mars!
De straat op om te strijden voor feministische waarden en tegen onderdrukking – miljoenen vrouwen doen het in Woman’s Marches. Op 8 maart is er een in Amsterdam. Is de strijd dan toch nog niet gestreden?

3. Activisme 2.0
Misleidende klimaatberichtgeving, body positivity, inclusiviteit... er is zoveel meer om je voor in te zetten behalve het milieu. Vrouwelijke activisten Tessa, Mariam, Mayra en Madeleijn vertellen over hun idealen.

4. At work - Over de grens
Het is interessant en verrijkend om met mensen uit andere landen en culturen te werken, al gaat het qua communicatie geregeld mis. Met deze tips & tricks omzeil je culturele obstakels en haal je die deal (of goede beoordeling) gewoon binnen.

5. Gek van Ganni
Van onbekend kasjmierlabel tot internationale modesensatie: het Deense Ganni flikt het ’m. Met drukke (tijger)prints en vintage vibe wil het meer zijn dan een hip Scandi-modemerk.

6. Happy met je haar
Te dik, te dun, te krullend... Wat als je nou gewoon besluit oké te zijn met de natuurlijke toestand van je haar? Met deze tips van haarexperts haal je elke dag het beste uit je lokken.

7. Man in nood
Wat is er aan de hand met mannen en hun mannelijkheid? Zoveel jaar na #metoo, en een stuk meer woke, nemen we het dubieuze begrip opnieuw onder de loep.

8. 101 Ideeën
Hoe combineer je ear cuffs, ringen, en kettingen tot een crispy setje dat past bij je outfit? In het nieuwe issue vind je inspiratie.


Lifestyle
  • Katelijne Verbruggen