Dit wondermiddel belooft een goede nachtrust en meer intimiteit

De moeite waard om uit te proberen, toch?

Lees ook

Een goede nachtrust zorgt niet alleen voor een uitgerust gevoel, je wordt er ook intelligenter door. Genoeg slapen is dus erg belangrijk. Vannacht weer zitten woelen, omdat je niet kon slapen? De kans is groot dat dat nu voorbij is. Er bestaat namelijk een spray waardoor je binnen no time in slaap valt. Klinkt als een droom die uitkomt, niet waar?

Insomnia

Er is bijna niets zo belangrijk als een goede nachtrust, vooral wanneer je een belangrijke dag voor de boeg hebt. Wanneer dit niet lukt, kan dit nogal frustrerend zijn. Toch is er voor alle mensen met insomnia nu een oplossing die zou werken.

Lees ook: Deze woorden worden het vaakst gezegd tijdens het praten in je slaap

Wondermiddel

De magische Love Sleep Pillow Spray belooft je een nachtrust te geven waar jij al die tijd al zo naar verlangt. De aromatherapeutische spray met ylang ylang en patchoeli haalt de sleeping beauty in jouw naar boven. Enne, de spray zorgt niet alleen voor meer slaap, maar het zou ook voor plezier, genot én ontspanning zorgen.

Vorig jaar ging de Deep Sleep-lijn van het merk al enorm viral. En laat deze lijn nou ook verwerkt zijn in de nieuwe spray. Het proberen waard, toch?

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook