Hold up: Chanel komt met mascara met 3D-borsteltje

Hold up: Chanel komt met mascara met 3D-borsteltje

Chanel staat bekend om een make-uplijn boordevol allure. Maar met de launch van hun nieuwste mascara, Le Volume Revolution, slaat het Franse modehuis een nieuwe, meer high-tech dan ooit tevoren, weg in op gebied van maquillage. Welkom in de toekomst; Chanel lanceerde deze week de allereerste mascara met 3D geprinte borstel.

3D

De formule bevat een combinatie van rijstwax, bijenwas én volumineuze polymeren voor voeding en definition van de wimpers, maar de echte ster van de show is het mascaraborsteltje. Dankzij het honinggraatdesign zou je de ultieme controle hebben over het aanbrengen van mascara, om nog maar te zwijgen over het niveau van precisie dat niet kan worden bereikt met de “normale” borstelvezels, als we Allure mogen geloven. Dit alles zorgt ervoor dat je wimpers krijgt om van te dromen.

Shop

Jammer genoeg is de mascara op het moment alléén nog maar te krijgen in Groot-Brittannië. Het item gaat voor £28 de toonbank over. Op zoek naar een andere fijne mascara? Wij selecteerden er een paar voor je.

Lees ook: Dit is dé populairste lipstick van het moment

Bron: Allure | Beeld: Getty, Chanel

Gerelateerde artikelen