Vrouwelijke ondernemers opgelet! Op deze manier win je $100.000 met jouw business

Vrouwelijke ondernemers opgelet! Op deze manier win je $100.000 met jouw business

Niet alleen Marie Claire hecht veel waarde sterke vrouwen, hetzelfde geldt voor Cartier. In samenwerking met de INSEAD Business School en McKinsey & Company steunt Cartier namelijk sinds 2006 het vrouwelijke ondernemerschap.

Cartier

Ben jij een business babe in hart en nieren en ben je, minimaal één en maximaal drie jaar, trotse eigenaar van een eigen onderneming? Dan wil je zeker de ins en outs weten over de Cartier Women's Initiative Awards, waarbij je kans maakt op maar liefst $100.000. 

Vrouwen van over de hele wereld (dus ook jij, indien je ouder dan 18 jaar bent!) kunnen meedoen met de Cartier Women's Initiative Awards. Schop je het tot de finale? Dan win je $100.000. Alleen al dit steuntje in de rug maakt het absoluut de moeite waard als ondernemer om mee te doen. Maar, it’s not all about the money. De finalisten krijgen ook gepersonaliseerde business coaching, media-aandacht, de mogelijkheid om de creme de la creme uit de ondernemerwereld te ontmoeten én de mogelijkheid om het INSEAD Executive Program te doorlopen.

Go, go, go!

Meer te weten komen óf je meteen inschrijven voor dit geweldige initiatief. Dat kan hier. Let wel: inschrijvingen sluiten 31 augustus om 14.00 uur.