De nieuwe Fifty Shades-film is hier en hij is heet

De nieuwe Fifty Shades-film is hier en hij is heet

Toen in 2015 de verfilming van het boek Fifty Shades of Grey uitkwam, werd het internet wild. We kregen maar geen genoeg van de begeerlijke mr. Grey. Na het succes volgden een tweede en een laatste deel uit. Maar gelukkig voor ons was het daarna toch niet helemaal afgelopen: er is nu een nieuwe film à la Fifty Shades en de trailer ziet er veelbelovend uit… 

Bestseller

Lees ook: 10 films die boekliefhebbers niet mogen missen in 2018

Voor iedereen die Fifty Shades fanatiek heeft gevolgd, zal de gloednieuwe film After een waar genot zijn. De film is gebaseerd op de bestseller van schrijfster Anna Tod, een vierdelige romanserie over Tessa Young. Tessa is een gedreven scholier, het oogappeltje van haar ouders en een liefhebbende vriendin voor haar vriend. Haar leven wordt echter overhoop geschopt wanneer ze op school een jongen leert kennen. Hij doet haar twijfelen over al haar toekomstplannen. Het verleidelijke verhaal wordt nu al vergeleken met dat van Anastasia en mr. Grey. Als je de trailer ziet, begrijp je waarom. 

Pak je agenda erbij: het eerste deel komt uit op 12 april 2019. Met hierna nog drie delen in het vooruitzicht zijn we voorlopig even zoet. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: iStock, YouTube