Biograaf doet boekje open over Harry en Meghan

Nu ze royal-af zijn, mogen de twee doen en laten wat ze willen.

Biograaf doet boekje open over Harry en Meghan

Harry en Meghan wisten de afgelopen maanden dagelijks de krantenkoppen te halen. Nu ze sinds gisteren offish royal-af zijn, mogen de twee doen en laten wat ze willen. Al leken ze dat volgens biograaf Angela Levin al enige tijd door te voeren.

Toenemend en egoïstisch

De biograaf liep meer dan een jaar mee met de prins tijdens zijn werkzaamheden, waardoor ze hem naar eigen zeggen van dichtbij enorm zag veranderen.

Zo vertelt ze in een artikel voor Tatler Magazine dat ze de prins eerst omschreef als een "charismatisch, intuïtief en grappig, maar soms ook rusteloos en moeilijk persoon", maar zowel hem als Meghan nu eerder bestempeld als toenemend en egoïstisch. "Hun keuzes komen over als die van twee verwende tieners in plaats van twee volwassenen. Harry is bitter geworden en komt continu gestrest over."

Levin bekritiseert in haar stuk overigens niet alleen de prins, maar laat ook het achterste van haar toen zien wat betreft Meghan.

Lees ook: Harry en Meghan slaan terug na tweet Donald Trump

Media

Want waar Harry haar op het hart drukte dat Meghan een aanwinst zou zijn voor de royal family, bleek dat volgens haar juist allesbehalve het geval te zijn.

Ook denkt ze dat Meghan de pers minder verafschuwde dan ze deed overkomen. "Zowel Harry als zijn broer prins William verafschuwden het om in de spotlights te staan, na wat er met hun moeder Diana gebeurd is. De enige reden waarom ze ermee akkoord gingen is om hun bekendheid in te zetten voor goede doelen."

Volgens Levin zou Meghan juist wel de media opzoeken. "Meghan wil juist wel al die aandacht, iets waar Harry jarenlang tegen heeft gevochten. Ik hoop oprecht dat hij terugkeert naar Engeland, zeker in deze donkere tijden. Op een dag moet hij zichzelf gaan afvragen of hij zijn vrouw ooit gelukkig kan maken of dat ze iemand is die altijd maar meer wil."

Celebrity
  • Grazia
  • BSR