Friends-reünie langer uitgesteld dan verwacht

Na 25 jaar zouden de Friends terugkeren...

Friends-reünie langer uitgesteld dan verwacht

Slecht nieuws voor alle Friends-fans. De Britse krant The Sun meldt dat de langverwachte reünie, naar verluidt uitgesteld wordt tot volgend jaar. Dit heeft natuurlijk te maken met het coronavirus.

Coronavirus

Zender HBO lanceert binnenkort de streamingdienst HBO Max. Enne, daar zouden de castleden van de populaire jaren '90 serie op te zien zijn. Door het coronavirus werd dit al uitgesteld, maar nu lijkt het erop dat het nóg langer gaat duren. "Het ziet er naar uit dat het is uitgesteld naar volgend jaar", meldt een bron aan The Sun.

Lees ook: Dit personage was bijna uit de serie 'Friends' geschreven

Opnames

In maart zouden de opnames weer verder gaan, maar dit werd vervolgens uitgesteld tot mei. Helaas lijkt het erop dat het nóg langer uitgesteld moet worden, omdat het lastig is om de hele cast bij elkaar te krijgen. "Het was al moeilijk genoeg om ze bij elkaar te krijgen en het zal nog een stuk lastiger worden om ze nog eens samen in één ruimte te krijgen. Als de coronamaatregelen tot na mei of juni worden verlengd, waar het erg op lijkt op dit moment, hebben ze geen andere keuze dan het uitstellen tot volgend jaar", aldus de bron.

Na 25 jaar zou Friends terug op tv te zien zijn. Waarschijnlijk wordt dat nog een extra jaar wachten. Nog even geduld dus!

Celebrity
  • RTL Boulevard
  • Friends