Met dit product verzorgt koningin Máxima haar huid

Ze is niet de enige royal die het merk gebruikt voor een prachtige glow.

Met dit product verzorgt koningin Máxima haar huid

Ze zal heus ook wel haar slechte dagen hebben, maar aan koningin Máxima kun je het niet afzien. De royal verschijnt altijd fris en fruitig voor de dag. En hoewel het te maken zal hebben met goede genen en oké, een likje make-up, waren wij benieuwd naar haar huidverzorgingsroutine.

Een geliefde gel

Dat koningin Máxima al 53 jaar is, zou je niet van haar huid kunnen afzien. Hoe kan het dat ze er nog zo goed uitziet? Visagiste Michelle Stern denkt dat dit te danken is aan een geliefd verzorgingsproduct. Zo schijnt Máxima een groot fan te zijn van een biologische gel die ook bekend is bij Michelle Obama en Kim Kardashian.

Van champagneblad

Volgens de New Yorkse make-upartiest Michelle Stern heeft onze koningin haar jonge huid te danken aan een biologische botoxgel, gemaakt van champagneblad. Dit vertelde Stern enkele tijd geleden in gesprek met Amsterdamse Stijl. Het organische product waar Máx al jaren bij zweert, belooft zelfs rimpels te verminderen binnen één uur. En weet je wat het fijne is? Ook wij kunnen er bijlopen als de koningin met zo'n jonge en stralende huid, want het product is gewoon te koop voor de normale burger.

De botoxgel is van het merk Biotulin, zo'n 55 euro (geen koopje, maar misschien nog wel een keer te doen) en te koop via dit linkje. "Biotuline is een combinatie van actieve ingrediënten waarvan de directe effecten systematisch de gelaatstrekken ontspannen. Kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpel en neuslippenplooi zijn zichtbaar gladgemaakt."

De koningin schijnt niet de enige royal te zijn die het product met liefde gebruikt, ook schijnt de hertogin van Cambridge, Kate, gek te zijn op de gel. Uit een interview met Carl Ray, de make-upartiest van Michelle Obama, blijkt dat Kate Middleton Michelle een heads-up over het product gaf. Het proberen waard?

Beauty
  • Beau Monde
  • NL Beeld