Zien: dit modemerk lanceert nu trendy mondkapjes

Waarvan een deel van de opbrengst gedoneerd wordt.

Lees ook

Dat de modewereld ook hard geraakt is door het coronavirus, zagen we al eerder toen grote shows gecanceld werden. Toch probeert het Duitse fashion brand Marc Cain modeliefhebbers te inspireren en een glimlach op hun gezicht te toveren. Want: fashion is not cancelled.

Campagne

Marc Cain heeft voor de heropening van hun winkels een speciale campagne gemaakt. Alles staat namelijk in het teken van “What made you smile today?”. De campagne is bedacht om een glimlach op het gezicht van de klant te toveren. Mode moet namelijk leuk zijn en voor veel happy moments zorgen. Zo wil Marc Cain positiviteit delen met hun klanten, met als visual een vrouw die een handkus geeft. De belangrijkste boodschap van deze visual? Liefde! Scroll helemaal naar beneden om te zien waar we het over hebben.

Lees ook: Waarom de jumpsuit op dit moment dé trend van 2020 is


Trendy accessoire

De modewereld is veelzijdig, accessoires die passen bij het seizoen en de situatie zijn dan ook een must. Enne, mond- en neuskapjes worden steeds modieuzer in het dagelijkse leven. Daarom heeft Marc Cain stijlvolle mondkapjes ontworpen die perfect zijn om je outfit wat mee op te fleuren.

Mondkapjes

De trendy mondkapjes zijn er in de typische Marc Cain prints én kleuren. Perfect voor modeliefhebbers, die in elke situatie stijlvol willen zijn. Denk aan maskers met exotische luipaard print, een unisex dierenprint én een wolf print. En voor elk masker dat in de Marc Cain online shop verkocht wordt, zal een deel van de opbrengsten worden gedoneerd aan het Corona noodhulpfonds van het Duitse Rode Kruis.

Bekijk hieronder de modieuze mondkapjes. Swipe op de afbeelding naar links om meer ontwerpen te zien.

Beeld: BSR, Marc Cain, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook