Zo speel je stiekem vals tijdens 30 Seconds

Met déze trucjes zal jij nooit meer een potje verliezen.

Zo speel je stiekem vals tijdens 30 Seconds

Een avondje met vrienden of familie is niet compleet zonder het welbekende spel 30 Seconds gespeeld te hebben. Ben jij nou ook verslaafd aan dit spel en doe jij altijd je uiterste best om te winnen? Say no more, want met déze trucjes zal jij nooit meer een potje verliezen.

Het spel

Bij het partyspel is het de bedoeling om in 30 seconden zoveel mogelijk antwoorden te geven op de vragen die op een spelkaartje staan. Een persoon omschrijft de woorden en medespelers moeten hun best doen om het woord te raden. Hoe meer begrippen er worden geraden, hoe meer punten het team scoort.

Lees ook: Deze 6 workouts kun je gewoon vanuit je bed doen

Valsspelen

Hoe je wint? Er zijn een paar trucjes die daarbij helpen, maar let wel op dat je hiermee in principe valsspeelt... 

  • Als jouw partner de woorden op het kaartje moet raden die jij voorleest, ben jij de enige die die kan vertellen of het antwoord goed of fout is. Zeg daarom bij één van de foute antwoorden die je partner geeft dat die hem goed geraden heeft et voilà, weer een punt erbij.
  • Niemand kijkt op jouw kaartje, waardoor je dus ook zelf iets kan verzinnen wat op het kaartje staat. Je kan dus gewoon doen alsof een woord dat je partner roept goed is. Ha!
  • Een ander sneaky trucje is stiekem je pionnetje verschuiven wanneer er niemand kijkt. Heel tricky, maar zo kom je wel een stuk verder...
Lifestyle
  • Grazia
  • The Big Bang Theory