Motivation Monday: maak kans op 1 van de 2 Motion 300 speakers t.w.v. €89,99

Doe mee en maak kans! 

Motivation Monday: maak kans op 1 van de 2 Motion 300 speakers t.w.v. €89,99

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we twee Motion 300 speakers van soundcore weg.

Goede beats in de zomer

Bij de zomer denken we aan veel buiten zijn met vrienden, relaxen in het park, en chillen aan het zwembad of aan het strand, mét goede muziek. Dat laatste komt pas echt goed naar voren als je het luistert met een goede speaker. Onze aanrader? De Motion 300 speaker van soundcore.

Kleine speakers stonden in het verleden gelijk aan een slechte geluidskwaliteit, maar dat is al enige tijd niet meer het geval, zo bewijst ook de Motion 300 speaker van osundcore. De speaker mag dan klein zijn, maar het biedt draadloos geluid met een hoge resolutie. Dit heeft de speaker onder andere te danken aan z'n adaptieve technologie die zich automatisch aanpast aan de richting van de luidspreker.

De Motion 300 heeft een ultralange speeltijd: je kunt er maar liefst 13 uur muziek mee luisteren. En gaat het regenen? Dan hoef je de speaker nog niet meteen af te schrijven dankzij de IPX7-waterdichtheid.

De speaker is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, blauw en groen.

De Motion 300 speaker in Frost Blue.

Winnen

Wil jij deze zomer graag muziek luisteren met de Motion 300? Goed nieuws! Wij mogen twee Motion 300 speakers van soundcore weggeven t.w.v. €89,99 in de kleur Frost Blue. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 23 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met soundcore zullen delen als je wint.