Oh my! Tony Chocolonely opent bar in Amsterdam

Stop de persen en cancel al je plannen, want hier wil je naar toe.

Oh my! Tony Chocolonely opent bar in Amsterdam

Houd 1 juli vrij in je agenda óf cancel de plannen die je al voor die dag gemaakt hebt. Op de eerste dag van aankomende maand opent Tony’s Chocolonely namelijk de deuren van Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam waar alles in het teken van chocolade zal staan, maar er is meer...

Chocolate bar

Als we ergens nooit genoeg van zullen krijgen, is het wel van Tony’s Chocolonely chocolade. De smaakcombinaties die het merk elke keer weer verzint blijven verrassend. Goed nieuws voor alle liefhebbers is dus het openen van de heuse chocolade bar. Extra plus: vanaf Amsterdam Centraal hobbel je er binnen vijf minuten naartoe.

In de seriously crazy chocoladebar draait alles om chocolade. Dat klinkt toch al als muziek in de oren? Wat de opening nog beter maakt, is dat het niet alleen lekker is, maar je onder het genot van de lekkerste choco-creaties ook nog eens alles te weten kunt komen over Tony’s missie: samen 100% slaafvrij de norm maken in chocolade. Hello education.

Lees ook: Deze voedingsmiddelen geven je een energie boost

Chocoladedromen

Waarom je de bar sowieso wil bezoeken? Het is de plek waar al je chocoladedromen uit zullen komen. Zo stromen er de hele dag chocotaps en zijn er s’mores, zoete chocoladeburgers, bubbelwafels en cake die je zelf kunt versieren alsof het je verjaardag is. Party time!

Al dat lekkers wordt uiteraard gemaakt van Tony’s Chocolonely chocolade van volledig traceerbare cacaobonen uit West-Afrika. Enne, we kunnen het haast niet geloven, maar ben je niet zo'n zoetekauw of heb je geen zin in een overload of sweetness? Er zijn ook gerechtjes als verse tomatensoep, vegaburgers of wraps voor de hartige trek. Dat wordt dus gegarandeerd smullen voor íedereen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zet het met dikke chocoladeletters in je agenda: op 1 juli openen wij de deuren van @tonyschocolatebar in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Deze seriously crazy chocoladebar is voor iedere chocoladeliefhebber ’n chocodroom die uitkomt. De hele dag door stromende chocotaps, deze crazy lekkere s’mores, zoete chocoladeburgers, bubbelwafels en cake die je zelf kunt versieren alsof het je verjaardag is. Nog ’n extra topping erop? Het houdt niet op! Choco-snorren en chocoladesaus langs je kin gegarandeerd (slabbers: check!). 😍🍫⁣ ⁣ Dusseh.. zien we je vanaf 1 juli in onze Bar? Volg @tonyschocolatebar om als eerste te horen over de lekkerste choco-creaties, onze missie en events (kunst, muziek, sprekers.. gezelligheid!).

Een bericht gedeeld door Tony's Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) op

Lifestyle
  • Happy in Shape
  • iStock, Instagram