Dit is hét recept voor de perfecte ijsthee

Tijdens deze warme dagen is het belangrijk om goed gehydrateerd te blijven

Dit is hét recept voor de perfecte ijsthee

De zomermaanden zijn gestart, wat betekent dat het vaak mooi weer zal worden met hoge temperaturen. Tijdens deze warme dagen is het belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Enne, wij drinken het liefst onderstaande ijsthee.

Twee liter

Wist je dat er op warme dagen aangeraden wordt om ten minste twee liter te drinken? Je zweet bij hoge temperaturen namelijk meer, waardoor je ook meer moet drinken dan normaal. Laat alcohol en dranken waar veel suikers inzitten liever staan. Vooral alcohol is een no go tijdens zonnig weer, het werkt namelijk vochtafdrijvend waardoor je lichaam sneller uitgedroogd kan raken.

Ice tea

Dranken zoals water, koffie en thee zijn daarom een betere optie. Maar dat het niet de meest spannende drankjes zijn, daar zijn we ons van bewust. Probeer daarom eens iets anders, zoals een verfrissende ijsthee.

De zakjes van Thé Glacé, van Dammannn Frères, zijn perfect om een heerlijke ice tea mee te maken. Je hebt keuze uit maar liefst acht verschillende smaken en in elk doosje zitten zes zakjes, en per zakje maak je ongeveer 1,5 liter ijsthee. Pak je mooie waterkaraf er dus maar bij.

Negende smaak

Sinds kort is er een nieuwe smaak aan het assortiment toegevoegd, genaamd Happy Green. Waar het naar proeft? Groene thee gecombineerd met citroengras, groene appel, kiwi én komkommer. Super dorstlessend en een combinatie die je deze zomer uit wil proberen!

Benieuwd geworden? Snappen we! Klik "hier" voor de ijsthee.