Nieuwe iPhone brengt grote veranderingen met zich mee

Naar verluidt komt de nieuwe iPhone 12 in september uit.

Nieuwe iPhone brengt grote veranderingen met zich mee

Naar verluidt komt de nieuwe iPhone 12 in september uit. Maar waar we normaal gesproken een adapter én oordopjes in het doosje erbij kregen, moeten we die vanaf het najaar er los bij kopen. En dit is waarom...

Kosten

Volgens MacRumors werd het nieuws onlangs bekend gemaakt door analist Ming-chi Kuo in een bericht aan investeerders. De reden achter deze veranderingen ligt volgens de analist aan de hoge maakkosten van de nieuwe iPhone.

Die zouden namenlijk een stuk hoger liggen dan normaal. Door de adapter en oordopjes weg te laten, zou Apple de verkoopprijs van de nieuwe iPhone niet veel duurder hoeven te maken.

Nostalgische look

De nieuwe iPhone krijgt een beetje dezelfde look als de oude iPhone 4. Zo krijgt de smartphone volgens de geruchten een metalen band om het toestel en zou ook het scherm weer helemaal vlak zijn. 

Als we de geruchten moeten geloven zou Apple in 2021 nog een stapje verder gaan en een iPhone onthullen die compleet draadloos is en dus ook geen adapter meer nodig heeft. Waarschijnlijk is de iPhone 12 dan ook een voorproefje van de nieuwste iPhone die volgend jaar gelanceerd zal worden.

Lifestyle
  • Grazia
  • BSR