Aha! Zo veel spenderen vrouwen gemiddeld aan beautyproducten per jaar

Heb je ooit stilgestaan bij het feit hoeveel geld je daadwerkelijk kwijt bent?

Aha! Zo veel spenderen vrouwen gemiddeld aan beautyproducten per jaar

Als je een grote beauty addict bent, dan is er geen twijfel mogelijk dat je veel tijd en geld aan beautyproducten besteedt. Enne, daar hoef je je ook niet schuldig over te voelen, aangezien ieder zo zijn duurdere hobby heeft. Maar, heb je ooit stilgestaan bij het feit hoeveel geld je daadwerkelijk kwijt bent?

Gemiddeld

Een onderzoek uit Groot-Britannië heeft berekend hoeveel vrouwen gemiddeld aan beautyproducten uitgeven. Van styling-producten tot behandelingscrèmes. De gemiddelde Brit spendeert £4454 (gelijk aan ongeveer €5000) aan producten per jaar. Dit klinkt veel, maar als je iemand bent die de beste mascara, de beste lippenstift en de beste foundation nodig heeft - om maar te zwijgen over de beste make-upkwasten om het allemaal aan te brengen - is het niet zo verrassend.

Lifetime

Fun fact: over een heel leven gezien geeft een vrouw volgens onderzoek gemiddeld $300.000 uit aan make-up, dat is omgerekend zo'n €280.000. Het onderzoek dat door SkinStore is uitgevoerd in Amerika onder drie duizend vrouwen. Uit de gegevens van SkinStore blijkt dat de vrouwen gemiddeld $8 (€6,50) per dag aan make-up dragen.

Beauty
  • SkinStore
  • BSR