Prins Harry en Meghan Markle alweer onder vuur

En dit is waarom.

Lees ook

Prins Harry en Meghan Markle liggen opnieuw onder vuur nadat hun nieuwe project ‘Travalyst‘ bekend werd gemaakt. De royals kregen bakken met kritiek over zich heen en dit is waarom. 

Travelyst

Lees ook: Celebs nemen het op voor Meghan en Harry

Zojuist werd op de Sussex Instagram bekendgemaakt dat ze een nieuwe organisatie opgericht hebben, genaamd ‘Travalyst’ waarin ze samen met verschillende reisorganisaties de impact van het reizen willen veranderen. 

Harry vertelt in de post dat hij door het vele reizen ontdekt heeft dat mensen nog niet milieubewust genoeg zijn en Travelyst is opgericht om mensen daarin te veranderen. 

Hypocriet

Engelse media vinden dit initiatief nogal hypocriet omdat de royals maar liefst vier keer in elf dagen met hun privéjet op pad zijn geweest in de zomer. Eerder deze maand lag het koppel om deze reden nog onder vuur.

In juli schreef Harry op Instagram dat “met bijna 7,7 miljard mensen die deze aarde bewonen, elke keuze, elke voetafdruk, elke actie een verschil maakt.” Campganevoerder van Friends of the Earth Aaron Kiely zegt dat dit dé perfecte gelegenheid was om een bewuste keuze te maken: “Hij had een trein en daarna een boot kunnen nemen.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

 Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram 

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.

Zie ook