Online daten niks voor jou?

Deze datingapp blaast offline daten nieuw leven in op een manier die je zeker gaat waarderen.

Online daten is niet meer weg te denken uit het huidige tijdperk. En doordat we veel tijd spenderen op onze telefoons, wordt daar slim op ingespeeld. Denk maar aan urenlang swipen wat allang geen vreemd tijdverdrijf meer is. Toch komen we er langzamerhand achter dat deze manier van de ware vinden eerder een tijdvreter dan een effectieve manier is. Je weet namelijk nooit echt goed of je match wel écht een match is. Zonde van je tijd dus. Maar wat dan?

Serieuzer

Op een bepaald moment zijn je drukke carrière en sociale leven in balans en ben je klaar voor wat serieuzer, en dan is swipen een stuk minder efficiënt. Datingapp The Inner Circle pakt het daarom anders aan. Eindeloos swipen of eerst moeten matchen voordat je een gesprek kunt starten, is verleden tijd. Het doel is om je snel aan een date te helpen, zonder allerlei trucs om je op de app te houden. Hoe ze dat doen?

Een echte match

Iedereen die zich aanmeldt, wordt handmatig gescreend om catfish taferelen tegen te gaan. Zodra je de app opent, krijg je een wall te zien met singles die al een goede match met je kunnen zijn. Je ziet namelijk alleen profielen gebaseerd op jouw aangegeven voorkeuren.

Spots en Trips

Daarnaast zijn er ook features in de app die er allemaal op gericht zijn om iemand in het echt te ontmoeten. Zo is er een TripAdvisor-achtige feature genaamd spots, waarin restaurants, cafés en clubs op populariteit zijn gerangschikt. Zo zie je meteen wie ook naar jouw favoriete plek gaat. Daarnaast is er ook de trips feature, die je laat zien wie dezelfde reis gaat maken. Zo wordt het makkelijker om op date te gaan met een app-gebruiker of een local in de stad waar jij naartoe gaat.

Single events, maar dan niet ongemakkelijk

En als fijne bonus organiseert The Inner Circle events. Denk aan goed georganiseerde feesten op exclusieve locaties wereldwijd, en dus geen ongemakkelijke speeddate rondes. Onder het genot van een drankje, ontmoet je charmante singles met als bonus; livemuziek, entertainment en cocktailworkshops.

Klaar voor het serieuze daten? Download dan gratis The Inner Circle!

Beeld: Inner Circle

Laatste nieuws