Zo vind je de perfecte nude lipstick voor jouw huidskleur

Handy!

Lees ook

Het kan knap lastig zijn om de perfecte nude lipstick te vinden. Ook al is het aanbod nog zo groot, het vinden van een kleur die bij jouw skin tone matcht kan soms leiden tot een oneindige zoektocht.

Klassieker

Lees ook: Internet in de ban van nieuwe highlight-trend

Toch is het echt een must om een nude lippenstift op zak te hebben. Zo is het geschikt voor naar je werk maar kan het ook classy staan tijdens een etentje. En het belangrijkste: het is makkelijk om aan te brengen. Waar je met rode lippenstift netjes binnen de lijntjes moet stiften, valt het bij een nude kleur niet op als het niet ‘perfect’ zit. Heb jij vaak struggles met het vinden van de juiste kleur? De oplossing is nabij.

Lichaamsdeel

In het Amerikaanse televisieprogramma Doctors TV werd een bizarre truc onthuld die beloofde jou aan de perfecte nude lipstick te helpen. De tint die het beste bij jou past zou namelijk af te lezen zijn aan een bepaald lichaamsdeel. En wel: je tepels. “De tepeltruc kan handig zijn voor de meeste huidtinten”, aldus make-upartist Elisa Flowers. “Maar voor vrouwen die heel lichte tepels of juist heel donkere, kan het niet altijd werken.” Daarnaast moet je oppassen met temperatuurverschillen; die zouden er namelijk ook voor kunnen zorgen dat je tepels van kleur veranderen. Geen gouden tip dus, maar wel een handige graadmeter.

Bron: Beau Monde | Beeld: Jason Lloyd Evans

Laatste nieuws

Zie ook