Nikkie de Jager heeft heel groot nieuws

Wat leuk!

Lees ook

Nikkie de Jager, op YouTube en sociale media bekend onder haar pseudoniem NikkieTutorials, is verloofd met haar vriend Dylan. De make-up-artieste maakt dat via sociale media bekend.

YES

Lees ook: Actrice Carolien Spoor heeft heel leuk nieuws

“YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES”, schrijft Nikkie op Instagram en Twitter. Bij haar bericht staat een foto van de vlogger, die op een aan zee gelegen terras in het buitenland wordt gekust door haar vriend. Op een andere foto toont Nikkie de ring. Na het bericht volgt een reeks emoji’s, onder andere van een bruidspaar en een hartje.

Relatie

In januari van dit jaar maakte Nikkie via Twitter bekend dat ze een relatie had. “Ik wilde jullie laten weten dat mijn leven de afgelopen vier maanden is veranderd”, schreef Nikkie bij een foto waarop ze de hand van haar vriend vasthoudt. “Ik weet dat ik nooit veel over mijn privéleven deel, maar dit moesten jullie wel weten!”

Vorig jaar mei liet Nikkie weten na zes jaar weer single te zijn. Waarom zij en haar vriend slash manager Rick uit elkaar gingen, vertelde ze niet, maar eerder ging het gerucht Rick een Spaanse minnares zou hebben. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook