Deze 5 fashion trends kun je voor een prikkie scoren

High-end.

Als je on a budget bent is het soms best lastig om betaalbare kledingstukken te vinden die er wél luxe uitzien. Gelukkig zijn er een paar trends deze zomer die je ook voor een prikkie kunt scoren! 

Fake it till you make it 

Lees ook: Zes maanden níks kopen, wij gingen de challenge aan

Dat dezelfde trends door zowel high-fashion als high-street worden gehanteerd is voor velen een fijne uitkomst. Zo kun je er nog steeds hartstikke high-end bij lopen in kleding van je favoriete modeketens. Enne, je bespaart er ook een hoop geld mee. Hoewel we wel eerlijk moeten zeggen dat je vaak voor een duurder item wel voor het materiaal én de kwaliteit betaald, maar dat ter zijde. Benieuwd naar de vijf betaalbare zomertrends? Komen ze: 

1. Geribde tanktops

Geribde tanks zijn veelzijdig en ook meerdere keren gespot bij verschillende influencers. Je combineert ze makkelijk én je ziet er al snel street style waardig uit. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lindsey Holland (@ropesofholland) op

2. Prairie stijl 

Lange jurken met grote mouwen en zomerse prints zijn helemaal hot deze zomer. Ze zijn luchtig, staan beeldig en je bent direct ready-to-go

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

3. Chunky flipflops 

Deze teenslippers hebben onlangs onze ‘Gram’ overgenomen. Eenvoudig, en ze zitten heerlijk. Enne, niemand die het ziet of je er €30 of €300 voor hebt betaald. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Hannah Lewis (@hannahlewisstylist) op

4. De witte blouse

Een klassieker die het altijd goed doet. Of je ‘m nou oversized of juist regular koopt, een witte blouse is altijd een dikke ja. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

5. Gouden ketting(en)

Combineer verschillende gouden kettinkjes van verschillende lengtes met elkaar voor een leuke trendy look. Ziet er niet alleen mooi uit maar ook erg zomers. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) opBron: WhoWhatWear | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws