Waarom je bij de kapper nooit je puntjes moet laten knippen

You're welcome!
Waarom je bij de kapper nooit je puntjes moet laten knippen

Je hebt jarenlang gespaard voor je lange manen, en die lengte wil je ook graag zo houden. Je ontkomt er helaas niet aan om af en toe je dode puntjes bij te laten knippen. Alhoewel...

Lekker lang

Lees ook: Het snelle stappenplan voor mooi haar het hele jaar

Het eerste wat jij roept voordat je überhaupt in de kappersstoel zit, is dat je haar echt niet veel korter geknipt mag worden. Het ietwat geïrriteerde hoofd van de kapper neem je voor lief, zolang je haren maar lekker lang blijven.

Healthy haircut

Om het zo lang mogelijk te houden, vragen we daarom vaak om alleen bij te punten. Maar guess what?! Je kunt beter vragen om een healthy haircut of om gebruik te maken van de hair dusting-techniek. Sommige kappers verstaan onder even bijpunten namelijk heel iets anders en voor je het weet zit je thuis huilend aan de eettafel.

Bij de hair dusting-techniek hoef je daar niet bang voor te zijn, want hier worden echt alleen de gespleten puntjes weggeknipt. Hoe dat in zijn werk gaat? Je ziet het in het filmpje hieronder!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SAL SALCEDO (@salsalhair) op

 Bron: Grazia | Beeld: BSR 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f95060e504a2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });